Való Világ 2010 (beszélgetés)
Blikk már írja s a hozzászólások alapján hasonlóan gondolkodnak,mint mi:)
Akkor küldük haza őt,vagy oda ahova való.
nem mondanám,mert a végén kezdték pusmogni és a 15 éves szavazói kör (leányzók) naív
Engem Stohl idegesit 1re jobban. Játsza az eszét, közben meg 1felelötlen alkoholista drogos!
Igaza van az üzlet az üzlet:)
Jól beszélsz ez már az én fejembe is megfordult.
mondjuk csak az nem tudta, h 6-7 éve nője van, aki nem akarta:)
attól még hogy nézem, engem sem tudnak bekajáltatni a médiák. Milyen érdekes már hogy tudnak manipulálni tv-n keresztül. Csak azt sajnálom hogy a fiatalság egyre jobban elkorcsosul. Egyébként Árpa Attila VV kitalálója is azt nyilatkozta hogy abszolút nem büszke erre a műsorra már és szégyelli hogy ilyet alkotott. Mondja most x év eltelte után, miután felszedte a műsor után a sok lóvét.
Így lesz ez tiszta logika,aki ellene rak vagy olyat beszól(lásd Éva)annak vége,mert másik védi (lásd Béci,aki egyből ellene szólt)
Előtte hónapokig kuss volt róla,nem véletlen nyilatkozta Geszti(nem kedvenc,de ezért becsültem)hogy ezzel nyerte meg.
júúúúúúúúúúj, pont ma figyeltem, nagyon durva volt az a roskadásig megrakott hűtő, aztarohadt... mellette az üdítős, benne a fél literes palackok, mert nem lehet ám pohárból inni nagy kiszerelésűt, mert az esetleg még gazdaságos is lenne...
Remélem nem igy lesz,Gigi mindenkivel jópofázik és mindig odahúz ahova a többség illetve Oli.Oli mikor Zsuzsit ba....tatta akkor kiállt röhögni a ló pofájával,Oli mikor Évát támadta akkor is ott állt a müvésznő és jártatta a szájzáras pofáját.
Nah látod?Ezen agyaltam,mikor egyik este az Ómolnár Miklós,bemondta,hogy Megutatjuk Vastag Csaba gyönyörű szép barátnőjét!De érdekeeees!:S Gusztustalan a magyar média!
Áhhh,ez nem a való világ!
A való életben,nincs mindig tele a hűtő :))
Mondom én ezt,hónap végén :DDD
Így van,csak attól félek bent nem derül ki meg nem is mernek rájuk tenni,mert az vissza 2 szavazat(testvér miatt)
vááááááá Vastag Csabától (Nikolasszal együtt) még a víz is levert :)))))
Igazad van!Én mindig azt mondom SOSEM a papír teszi az embert!Lehet valakinek diplomája,ha közel sem élt meg annyi dolgot az életben,mint pl:én,vagy te,vagy a harmadikunk!
A könyvekben nincs benne sok minden,ami az életben fontos!
Jó én is így gondolom,de az átlagot kell nézni,a nép meg örül, hogy de cuki pasi,kimutatja érzéseit.Ez olyan,mint az éneklősbe a Vastag gyerek,akire az összes tini szavazott s meg is nyerte,még jó csak utána derült ki 5 éves kapcsolata van,amiről addig nem beszéltek sehol szerinted miért?A szavazási szokást kell vizsgálni nem az IQ-t.
én kétszer próbáltam felmenni a valovilag.hu-ra szavazni, de egyszer sem jött be az oldal.
meg ez az Alekoszos téma se volt valami szép tőle...de ettől még ő a legnormálisabb csaj, és nem vetí, nem hazudgál, képőes magát bajba sodorni sztem de kimondja a tutit
Ja értem akkor ez elkerülte a figyelmem. Nagyon furi ez a széria az tuti. Az előbbiek talán jobbak voltak,vagy akkor még bekajáltuk mert újdonság volt.
azért ők hálisten nem a barátnőim :) és ha a műsor címe az is, ez nem a való világ!! :)))))
Én se csipem egyiket sem,Gigi egyre jobban idegesit,sunyi undorító álszent nöcske.
Engem az érdekelne,amiről itt már beszéltünk, hogy minek mondja be minden nap a műsorvezető,hogy 17-19 között és 00-10:00 között nézzük neten,amikor minden nap a nagy feketeség van órákig a annyit nem ír ki sorry. Pl tegnap nem volt 00-tól semmi,csütörtökön meg délután nem.
Balázs meg azt mondja legutóbb írjanak az üzenő falra,ami ugye több hete nincs.Bravó:)
Ez olyan butaság,hogy azért nem bírsz valakit,mert az bír olyas valakit,akit te nem!
Az én barátnőm szereti az élettársát!Én utálom,de attól én még a barátnőmet szeretem! :)))
szerintem ezzel nem nő a népszerűsége, legalábbis nekem nem szimpatikus, ha egy férfi, pláne aki külsőre ilyen kemény gyerek, ilyen tutyimutyi pasi, aki így gügyörészik a csajának.
Nem ő kapta a macit csak tartotta(ettől még lehet szervezett,de az nem az övé volt)
így van...nekem nagyon sok diplomás meg nagy "okos" ismerőseim vannak mégse mondom rájuk hogy fasza csajok/rendes pasik, mert egyik hülyébb mint másik...sok esetben a nem túl képzett de TAPASZTALT ember értelmesebb, szval szandika oké h kis butus, meg elég jól elbaszta sztem az életét, de 20 évsen azért úgy helyén van az esze és amit gondol kimondja, (nem úgy mitn éva)...
Pontosan így van, Gigit kint látnám,de bent lesz első háromban.
ha jól belegondolok, én egyik csajt se csípem. Szandikát a butaságával együtt szerettem, de amióta kiderült, hogy Évát meg Zsuzsit mennyire bírja, azóta nagyon nagyot esett a szememben.
További ajánlott fórumok: