Való Világ 2010 (beszélgetés)
Meg nekünk is lesz valami bajunk akik nézzük :DDD
Deeee már lehet van is :)
Mondjuk én már nem szívok annyi cigit mióta nézem az adást mert nekem a látvány is sok.
olyan pótcselekvés ez neki, feszkólevezető. mintha enélkül nem lenne élet. de én is kíváncsi lennék rá. amúgy olyan fura volt bent egy szitu, amikor azt láttam, hogy olivér megemelte az ágyat, és valakit megkért, hogy emeljen onnan ki egy dobozos sört. ott tartja? kitől félti, hogy megissza előle? vagy az alkoholistáknak van egy napi adagjuk?
amúgy a piától tud vadállat lenni mindegyik. olyan bátorra isszuk magunkat gyerek ez az oli. amúgy egy beszari senkiházi.
vmivel hozni kell a nézettséget:)
hát, pont ez az. szerintem a többiek túl jók lehettek, mert itt csak deviáns, retardált, betegagyú emberek vannak, akiknek van valami "bajuk".
Pedig megnézném Olivér állapotát pár nap cigi megvonás után:-))
Előjönne belőle az állat az tuti!
Mikor a nagy Ő Anikó volt bent a villában annó,akkor megvonták a cigit tőlük,hát szörnyű,hogy ki voltak akadva.De ott is úgy kezdődött,hogy először a melegvizet,mint most,de azért nem óbégattak annyira,mint a cigiért.:)
nem tudom Ildit ki nyomta be, de nagyon akarták szerepeltetni
fura ez az ildi. de tudnám, akkor a több ezer jelölt milyen lehetett, ha őt válogatták ki
Lehet nem engedték őket gyerekként tábora :)
Vagy ha igen akkor ezt lehetett hallani haaazaaaa akarok menniiiiii annyuuu appuuuu:D
AZért a beiszunk és behányunk Nikit is megnéztem vna az Ildi helyett, sztem zsófikával jobban ellett vna
Nekem sem szimpatikus az Ildikó, sőt, hihetetlen mód ostobának tartom. Életképtelen egyed, de azért megsajnáltam. Szegény mindig panaszkodik, hogy kiközösítik és egy ilyen játékba nyugodtan beengedhették volna. Anikó valószínűleg azért nem akarta, hogy játszon, mert ő szinte semmire nem tudott válaszolni. Voltak történelmi kérdések, nyelvatni kérdések, filmesek meg egyszerűbb matematikai és kémiai. Éván viszont meglepődtem, elég értelmes kérdéseket tett fel.
én tutira büntizném az ilyesfajta reakciókat, mert ez tűrhetetlen, hogy elveszik másik elől a helyet..... meg tanulhatnának önuralmat, önfegyelmet stb....
Most a koliban szóról jut eszembe, megfigyeltétek, hogy a buta Lilu még ragozni sem tud? Nézzünk be a villábaN...
Én meg most már kinyitnám az ajtót aki akar pucoljon haza ha meg ottmarad ne nyávogjon .Azért csak nem olyan rettenetes ott.
akkor lenne az igazi izgalom ám.... :D :D
ÚÚú, nekem szobatársam volt a koliban energiavámpír. Piócának hívtam..persze mindenki tudott róla, rajta kívül:)
tudod, vannak olyan emberek az életben, akik odacsapódnak jó emberekhez, de nem azért, mert azt az illetőt szeretik, hanem nekik szükségük van valamiféle támaszra, bizalmasra, biztonságérzetre, és ezt találják meg a másikban. az ilyen embereket nevezik energiavámpírnak. sajnos engem is sokszor betalálnak az ilyenek, és úgy bedőlök mint egy állat... :(
én is ragaszkodó típus vagyok, de ez, hogyha nincs ott a párja, akkor is sírógörcsöt kap a semmin. mi lesz a kinti életben? akkor is el kell menni egy munkahelyre, és ott sem lesz a kristóf. de ha a férje sokáig fog dolgozni, akkor is egyedül kell lennie. és nem történt tragédia tulajdonképpen, csak kiszavazták a párját. én helyébe felszívtam volna magamat, és erővel végigcsinálom addig míg lehet, hamár bementem.
Egyébként ugyanennél a játéknál volt, hogy a második körben egyszer megjelent az Ildikó válaszolt és az Éva fel akarta írni az ő nevét is, hogy játszon ő is. Erre az Anikó felháborodott, hogy ilyet nem játszik, hogy a játék közepén beszáll az Ildikó, különben is már az elős körből is kimaradt. Ildit sajnos nem mutatták, szólni nem szólt, de végül nem is játszott.
Tuti. Még rucit is kapnak:)
Én azt sem értem, hogy az Anikó meg a Zsófi mit bömbölnek utána. Egyik este láttam onlineban, hogy azt játszották, hogy első körben az Anikó aztán az Éva tett fel kérdéseket és strigulázták, hogy ki hány kérdésre tud válaszolni. Zsófi mellett Anikó ült, mellette a Gina és ő mellette a Laci. Egy csomó kérdésre a Gina válaszolt, csak halkan és mindig a Laci védte be, hogy ezt már a Gina mondta. Anikó elröhögcsélt a Zsófikával és még csak rá se nézett a Ginára.
Persze jóóó hogy mááá nem egyből disznó :D
Isten ment!
Én cigiztem 11 évig, nem szeretnék látni 9 idegbajos embert, akik agyongyilkolásszák egymást! :P Úgy rémlik, hogy Gigi, Gombi és Alkesz nem cigizik. Mondjuk Alkesz szivarozik.
A piát viszont én is elvenném tőlük!
További ajánlott fórumok: