Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ez nem az a parketta amit fellehet csiszolni.)))
Csere talán jobb lenne.)))
meg ahogy kivitték a hütőszekrényt...gyalázat.
Úgy csinálnak,mintha mártírok lennének..sírnak,hogy nem bírják a bezártságot, utálják egymást, mit gondoltak ingyen kapják a lóvét..tulajdonképpen igen, mert semmi hasznosat nem csinálnak, csak el kell viselniük egymást...
Biztos kitalálnék nekik valami kreatív feladatot a rtl helyében, ami kitölti az egész napjukat.
Kínjukba már nem tudnak mit kitalálni...
Eléggé gyerekes viselkedésre vall, bár ez egy 19 évestől...
Ugyanakkor otthon biztos nem locsolgatná az olajat!
Szerintem is.
Már a többiekre is kíváncsi az ember.
Zsófika nagy ötlete:
Zsófit kellett volna választania Ildinek és akkor arra szavazhattunk volna, hogy mind a ketten kint maradjanak:D
Azt mondták, hogy mi írjuk a storyjukat:P
hát ez igaz. :D
bár, ha ő megy vissza, akkor tuti beteríti az önelégült képe a tv képernyőt.
szerintem amúgy az ildi is közútálatnak örvend ott bent, és elég jól ki tudja akasztani a lakókat, esélyesnek tartom.
Valamelyik nap amikor a testvérek nekiestek Évának ott kiabált mindenki, majd kirohan a hálóból rókaképű és elkezd ő is kiabálni Évával, hogy mit hangoskodik. Akkor azért megsajnáltam. Nem ő kezdte a veszekedést és nem is ő volt a leghangosabb.
Ezért is kérdezem, ha nem Éva megy vissza szombaton akkor kit fognak nagy közösen utálni és piszkálni?
Most vajon ki kíváncsi arra,hogy Ildi hogy húzza a lóbőrt?Már mióta csak az ő arcát mutatják!
Szép!!!
csak egy húzás az RTL részéről,minek legyen vidám az Ildi??:-))))
Amúgy meg tényleg Évának kéne vissza menni bármilyen a nő mert ha nem megy vissza akkor annak a rusnya testvér párnak nagyon nagy esélye lesz nyerni.utálom Őket már!
Mert sajnos a többiek nagyon jól elvannak velük!
Bakker észrevettétek amikor az Évára ordibálnak állandóan egyedül csak az Alek van mellette,az állítólagos nagyszájú barátnő meg állandóan kuksol,soha nem védte még meg.
Tegnap sem mikor a Rácz testvérek neki estek!