Való Világ 2010 (beszélgetés)
Én nem fogom,mert nincs rá pénzem :))
Nézd,nem hinném,hogy lebontanák a villát a két testvérpár miatt!Feleslegesnek is tartanám,és nem is azért rúgnám szája,mert "jogom" van,de azért ne máár!Mindennek van egy határa!
Rendben hogy nem nyer, de nincs egy őszinte dolga sem és ha bátyóka védelme nem lenne megnézném mit produkálna
Őszintén mondom, hogy kétlem, hogy az Éva megy vissza. Azok után, hogy nem egyszer lecigánykurvázta a Gigit meg lecigánygyerekezte a Bécit ne számítson sok szavazatra. Amelyik roma származásúnak van egy kis esze az nyomja a szavazatokat az Ildire ezerrel.
Különben jogos ha nem lehet c---ni, csak azt nem értem, hogy lehet hívni őket ha egyszer azok? nekem van c... ismerősöm és neki nem sértő, hisz az! Ha azt mondom kisebbség, azon röhög:)
Ja ja , de sztem Gigi nem valószínű, hogy nyer.
Béci se, de neki is több esélye lenne.
mert sok a női szavazó és sok nőbő azt váltja ki a gigi, hogy utálja zsigerből.
amúgy lehet, hogy ha ismerném, bírnám, de mégis ..
szerintem csak gigi váltott ki zsigeri utálatot, ez érdekes ..
még anikó se.. (mondjuk én kedveelm anikót.)
Ha egy c..-re azt mondják, hogy c.., akkor az már rasszista megnyílvánulás..de tök mindegy, mit mondanak rájuk, mindent a származásukra fognak, hogy azért... ezt most általánosságban értem,nem pont Gigiékre..
Lehet,hogy Éva nem is volt annyira bántó, mint azt állítják..
a 7228.hsz ben Masnesz belinkelte,azt olvastam el! :)
még mindig nem tudom mi volt akkor:))
Valószínű, hogy ezért sem adják be a szenteste elhangzott beszélgetést. Sokan bemennének és lebontanák a villát. :)
De mi kevesen vagyunk, legtöbb ember max. összefoglalót néz
De akkor mi volt? Azt nem találni sehol:)
volt valami értelmes a nekedvalóban?mert sajnos lemaradtam róla... :(
Nem hagyjuk magunkat félrevezetni! Kukkolunk és információt cserélünk.
Tudod az a baj (már írtam itt régebben),hogy ha a nézők sosem szólhatnak bele a szavazásba, akkor Gigi döntőig megy. Eleve 2 ember van,aki sosem tesz rá jelet (tesó és J.),ami minél kevesebben vannak, annál nagyobb dolog.
Lehet én össze is csomagoltam volna Évikét szent este! :)) Én csak egyszer halljam meg,abban a hangnemben,amiben ő mondhatta...rúgom szájba az illetőt!
Gigi sunyi, megjátsza magát az ilyen típust az életben is kerülöm.
Na ezt nem tudom csak láttam,hogy az SMS-fal felirat mellett van a Nekedvaló és videók vannak alatta.
Nem "tudnának", hanem tudnak.
Már megint? Nekem még egyszer sem sikerült bekukkolnom :)
én is egyesül gigit nem szeretem. vaalhogy zsigerből. ő az egyeteln, akit zsigerből utáltam meg.
persze a négyesfogatról is megvan a véleményem, de az valahogy más ..
gigi olyan típus, akit a többi nő nem bír .
Ez egy pár szóval bővebb, mint amit én láttam. :)
MOndjuk ezeket pont lehetett látni élőben,csodálkoztam is,hogy nem szakítják meg a műsort de nagyon kevesen vannak akik ezt nézik és így látnak,hallanak olyan dolgokat amiket a többség nem.A legtöbb ember csak a szerkesztők kedve szerint összevágott adásból tud tájékozódni.Simán félre tudnának vezetni bennünket.
Valamit csak változtattak, mert le kell tölteni hozzá progit, eddig meg vígan néztem...
és az igaz, hogy oli meg évának is van egy közös ismerőse ?
és hogy zsófi ismeri némóékat, aki még a belevalóban is szerepelt ? (nem is értettem, miért hívták be, de ha zs haverja és általa került be, akkor értem)
Én utálom a tesókat, tehát annyira nem sajnálom Gigit, de nyílván nem állnék neki c...ozni.
Köszi vak vagyok,régen nem így volt :)
hát ja.
akkor mindenki tudná, hogy oli a verőlegény haverjaival menne oda vastag tomihoz :( és hogy speedet kért be a villába.
amúgy sztem olinak még mindig kedveznek, mert azt bevágátk az adásba, hogy éva miatt nem tudtak kimenni tornázni gigvel, de azt nem, hogy oli drogot akart :)
Ott van a VV oldalán,az utolsó rublika.
További ajánlott fórumok: