Való Világ 2010 (beszélgetés)
én pont erre jutottam tegnap magamban.
hogy ildinek úgyis mindegy (bár ő annyira fura, hogy nekünk jó lenne az is, ha lehetne még szegényt bámulni - gondolok itt a rapelésre meg a stand up-ra, amin tényleg egy őrült benyomását kelti, és ez nem bántás, csak ez jött le szegényről) és azért kell évának visszajönie, hogy kiebrudalja gigit.
másért nem :)
Igen, ez az én fejemben is megfordult már, hogy van egy forgatókönyv. Elég nagy esély van rá.
Azt megfigyeltem, ha néha éjszaka figyelem az online adást, és kezdenek történni dolgok, hirtelen közvetítés nuku. Lehet akkor meetingelnek.
Szídjátok itt Évát, hogy nem főz a pasijának. Lehet hogy szakács a fickó és ő főz. :)
Én nem!Én szeretek főzni,tudok is főzni,enni is szeretek,rá is vagyok szorulva,úgyhogy elkerülhetetlen! :)
Ez meg a másik fele, hogy azt látunk belőlük, amit látni engednek. Az sem kizárt részemről, hogy ki vannak osztva a szerepek, kinek hogyan kell viselkedni az adott napon. Az alvást leszámítva kb. 6 órát ha látjuk őket, mert az elég sűrűn előfordul, hogy pillanatnyilag nincs közvetítés.
Az sem egy utolsó szempont :DDD
Én nem vagyok ribanc, nem táncolok az éjszakába ( érdekes lenne, ha egy fogyis portálon vagyok), és nem vagyok az éjszaka gyermeke, DE HA NEM LENNE MUSZÁJ BIZONY ÉN IS ELKERÜLNÉM A KONYHÁT!
"Inkább Éva harsány őszintesége, mint a Rácz tesók sunyi taktikája."
Ez a mondatod mindent visz. "aranyérmes" megjegyzés.!!!
Tegnapelőtt azt mondtam Ildi jöjjön vissza. Ma már máshogy gondolom. Jöjjön vissza Éva és takarítsa ki a ezt a két undormányt a villából.
Nem igaz hogy a tv nézők nem látják miyen alattomosak
de ha tényleg belenyúl a klub Évát visszaküldik, mert kell a műsor. HAJRÁ ÉVA!!!
Nincs ideje,nincs kedve,nincs rászorulva,nem érdekli,ez mind nyomós ok,amiért egy csaj nem áll a tűzhely mellé!Bezzeg a ribanca a piát azt előszeretettel vedeli! :SSSSSSSSSSSSSSS
Igazad van. Lehet meg is teszik, csak mi nem látjuk ezt.Ezek az összefoglalók olyanok szerintem, hogy mindenkiről csak azt látjuk, amit a szerkesztők akarnak.
Én Éváról inkább nem írok semmit, mert hosszan el lehetne vitatkozni arról, hogy milyen ember ő.
Na látod,én is ezért sértődtem meg a párjától,mert én is átlag alatti vagyok:)))
ez is igaz, de nekik szerintem nem csak az extravagáns énjüket kéne megmutatniuk és megkedveltetniük (dorbézolás, buli,taktika...), hanem a hétköznapibbat is.
ez egyelőre senkinek se megy sztem. :)
éva mindig MUTATNI akar vmit, vmi látványosat, kirakatba valót.
pedig a kevesebb több. ezt bizonyította a VV1 és VV3.
Az komoly volt. A fele krumpli ment a szemétbe. :)
Szerintem ne arról ítéljünk már, hogy ki főz, és ki nem. Én utálnám, ha ettől lennék jó vagy rossz.
Egyébként Béci nyávogott, hogy ha az Éva a konyhában van, mindent máshol csinál, és kupi van, tehát még is csak történik vele valami abban a nagyon fontos helységben.
A takarítás, ha jól értem az eseményeket, be van osztva, mikor ki mit. Az egy másik dolog, hogy valakik ezzel próbálnak jó színben tetszelegni, hogy folyamatosan fényezik magukat.
Az hogy az összefoglalókban nem látunk mindenkit takarítani, nem jelent semmit.
Inkább Éva harsány őszintesége,mint a Rácz tesók sunyi taktikája.
a kaja nehezebb részét ildi csinálta...
lehet, hogy lilu nem a műsorszerkesztők miatt pártolja évát annyira észervehetően ildi ellenében, hanem azért, mert hasonló karakterek az életben :)
Hopsz, akkor benéztem, azt hittem úgy írtad, hogy a pasinak az a lényeg, hogy tudjon sz.rni :)
Hajjaj! Akkor bele kell húzzak, mert így csak átlagon aluli vagyok. :)
Talán pont attól jön le másképp a két lány viselkedése, hogy Giginek nincsenek komplexusai. Ő szépnek is, okosnak is és háziasnak is tartja magát. Szandikának viszont vannak komplexusai, és ő saját bevallása szerint is egy "egyszerű" ember.
ööö,ez rohadt jól jött ki most,de én R helyett P nek gondoltam azt a szót :DD
amúgy éva hiába sütötte ott a húst, az igaz meló a krumplipcolás volt. természetesen ilditől..
hát igen, de legalább aznap este nem kellett volna ÓBÉGATVA szidnia a nappaliban . :(
és még ő mondta ildinek, egyik reggel, hogy ne óbégasson. és ne a hátuk mögött.. (ha-ha-ha)
Szandika szokott óbégatni.:)
Mert élő adás volt,sokan nézték,kihívás előtt állt.Gondolom nagyrészt ezen okokból.
láttatok már amúgy olyat a tv-ben, aki ennyi rosszat kapott mint ildi ?
Ezzel teljes mértékben egyetértek, csak számomra hihetetlen. Ha Ildikó antikarakter, akkor Éva antinő.
Valami oka csak van,hogy ennyire nincs tapasztalata a konyhában.A párjáról is megvan a véleményem mióta azt mondta,hogy Éva csak annyit iszik mint egy átlag nő.Kikérem magamnak!
úgy is alakulhatott volna az adás, hogy a szandika - típust (cafka, ízléstelen öltözködés és viselkedés,nyávogós hang, rózsaszn cuccok ..stb.) közösítik ki a lányok (ha nem lenne ekkora szája).
További ajánlott fórumok: