Való Világ 2010 (beszélgetés)
nem. szandika.
könnyen kapható és gátlástalan. éva nem menne iylenbe bele.
Hát, ha az Oli volt, akkor ennyit arról,amit a hűségről papolt,..
Tételezzük fel, ő volt..szerintetek kivel volt? Oli fejével gondolkoznék, akkor Éva..
legközelebb :)
gazdag leszel :)
és a kamera elment róluk ?
nos, olyanok lehettek, akik gátlástalanabb típusok. oli, szandika.
alekoszra senki nem fanyalodna.
vagy talán alekosz-szandi?
sztem szandi volt és oli.
pedig ebből lehetne s VV4 legnagyobb botránya.
ha már videó nincs, már abból is, ha pl .valaki at országban nyomott volna a képernyőre pár printscreent :) és kiszivárogtatja.
fú, ez nagyon durva.
miközben a többiek ott vannak ?
Ezen kívül még ezt találtam, amit írtam a témával kapcsolatosan.
Én nem vagyok benfentes, de szerintem evidens, hogy szexelnek. Elvileg össze vannak zárva, folyamatosan érik őket ingerek (pl. látják egymást átöltözni, Szandika elég sokat meztelenkedik) már jó pár hete, kizártnak tartom, hogy önmegtartóztató életet élnének. Ráadásul nem rossz nőket válogattak össze, az előelétük csak plussz adalék. Próbálják a nézőket befolyásolni, hogy milyen képet alkossunk a "játékosokról" vagy inkább szereplőkről. Olivért is azért mutatták, hogy veri a bohócot, hogy elhiggyük, hogy hűségesen szereti a barátnőjét. Majd amikor már minden fórum attól hangos, hogy nem hisszük el, hogy nincs szex a villában, akkor virít valamit az rtl. Így volt Gigi és Jerzy csókjával is. Legalábbis én így látom. :)
hát de basszus ez nagyon durva.
ez komoly ?
leírnád részletesebben ? tuti dugaszolt vki vkit ?
a többiekkel egy légtérben ?
ha tényleg oli volt és tényxleg nem adták le (márpedig nm adták le) az egyértelműen bizonytja, hogy az rtl olinak kedvez.
OFF kérdés :
tényleg azt írta itt vki pár hete, hogy látta az olnine adásban olit, hogy hajnalban d-gott vkit, aki négykzláb volt , de nem merték premier plánban adbi, csak a háttérben ?????????
Végül is törtetőként ment be!
Megjegyzem Ildi is, bár szerintem az mellényúlás volt.
Nyilatkozta is,hogy minden vágya a médiában szerepelni,dolgozni.
Ha kijön gondolom majd címlaplány is lesz és törtet majd vmi műsorvezetői állás után.
semmiképp se a bátyádra mondom :),
de oli (pontosabban az a kép amit magáról nekünk kialakított) nem érdemel 50 millió ft-ot.
én úgy vagyok vele, sz-r ember nem nyerhet.
a négyesfogatból - szandika mondjuk nem - de mind szar ember.
oli imidzsét meg az rtl is keményen építgeti, jól mondta itt vaalki, hogy a kezdetektől rá állt be a kamera és azokra akikkel spannolt.
Én is van hogy visszatekerek, ha valamit nem értek. :)
Arról beszélt, hogy még a hitelre is hitelt vettek fel. És ezért dolgozik több helyen is.
igen, de azóta is puncsol neki.
ez maradt. nagyon nem akar olitól jelet a két tesó.
igen, tudom. szánalnmas volt, mert azt mondta, laci tábora nem is lehet oylan nagy, mint azt ők bent hiszik és ! felsorolta , ki legyen az első hétben ! és laci nem volt benne !
viszont Dzsörzi igen !
Ez nagyon gáááz volt olitól, hogy dzsörzinek nyalt egyet, lacit meg olyan kis finoman osztotta.
de már máskor is beszólt rá, hogy már laci is menne haza (inkább talán szeretné ha hazamenne...) meg hogy laci már nem is eddz mostanában .
oli nagyon tudatosan osztja a lacit , csak figyelni kell .
és mindig az jön ki belőle, hogy laci biztos nem is olyan erős.
de azért az, hogy még a legjobb hétbe se mondta, na az szánalmas volt.
de a laci talán nem nyalt még senkinek.
mondjuk neki ez presztízsvesztés is lenne, ez tudatos is, de (remélem) alapból is iylen.
róla még mocskos cikkek se keringenek a neten.