Való Világ 2010 (beszélgetés)
apropó . most jut eszembe : ildi meg alek nem onnan ismeri kegymást, hogy 1-2szer randiztak ?? valami ilyesmit olvastam, hogy egy helyen laknak, és vmi randiféle is volt.
az a gábor után lehetett ?
Óh, akkor az előző törölve :)
Azthittem arra mondja hogy pontosan.
Akkor nem is volt a műsorban?
Hát csajok akármit mondtok, nekem most leesett az állam, hogy ez az Ildi pasija.
Ennek a nőnek nem ilyen pasit képzeltem....
Külsőre is rendben van, és van agya, a fogai villognak a fehérségtől :)
A pasik csajait jól megkritizáltuk, mert nem szépek, ezt meg azért kiritizálom, mert első látásra túl jó az Ildihez
tudom, hogy unalmas.
én csak azt mondtam, egyiket se ismerjük.
a fiúk kedvelik a visszafogott nőket, évát meg kevés akarná betörni.
majd egyszer vaalki megzabolázza.
az ildi-típusból sok van, és az átlaghoz képest ildi csinos és helyes, akármit is pletykálunk itt. nem a médiaszereplőkhöz kell mérni.
én az on is mindig elcsodálkozok, hogy mindig ki vannak a csajok sminkelve. direkt ilyeneekt kerestek.. pedig engem jobban érdekeltek volna pl. művégtagos (volt iylen külföldön), pattanásos , elhízott,többdiplomás vagy épp nagyon buta, ...stb. emberek.
nekem fura , hogy mindig csak oylan lányok vannak iylen műsorokban, akik sminkelnek és dekoratívak vagy legalábbis vékonyak (jó, tudom, ildi határset, de még ő is ..).
miért nincs olyan nő, akin van 10 kiló felesleg ?
és ildiről se.
a barátjától se.
ennyi.
amúgy a férfiak sztem az életbn inkább az ildi-típussal járnak.
félreértettél. azt mondom, hogy alig tudunk valamit az életükről, a gondolatoaikről, a belsejükről.
éváról se, max hgoy idegroncs. ezen kívül meg még ezer másik dolgot nem.
dehát miért ? nekem is fura lány, de jusson eszetekbe, ez egy tv-s műsor, senkinek se fogjuk megismerni az igai énjét.
igazából semmit nem tudunk egyikről se. még éváról se.
ildiről se tudhatsz semmit, csak hogy ez a szereplés most nem állt jól neki.