Való Világ 2010 (beszélgetés)
Erzsink olyan magába fordulós volt,dobta a Rácz lány??:-)
v már inkább a Laci érdekli Gigit??hiszen neki a neve előtt ott a DR!
Főleg a 20,21 képek nagyon jók.
Tényektől függetlenül Valkó Eszter a televíziózás (egyik) szégyene és PONT. :)))
Jó reggelt mindenkinek!
VV Anikónak boldog születésnapo! :DDDDDD
Előszöris a táncos srác véleménye volt elsősorban az, hogy Ildikó inkább ne tanítson táncot, mert így nem lehet. Kifejtette miért, én ezt most nem tenném meg. Másodszor V. Esztert én sem kedvelem, nem is őt védtem, csak a tényt, amit elmondott, azt helyeseltem.
Harmadszor a két zenei tehetségkutatón mindenki láthatta, hogy a műsorvezetők, és a zsűritagok igenis nagyon részrehajlóak, és véleményeznek, mitöbb...., de hagyjuk. Így esett ki Szíj Melinda is.
Amit látsz a tv-ben, az a Való Világ show, és nem a való élet!
az meg, hogy ő nem tud ugyan táncolni, de így még neki is menne, ahogy ildikónak ...
meg hogy így nem lehet táncot tanítani, ahogy az ildi csinálta, mert a nemtudom miylen szavakból nem értik meg ...
mit képzel, hogy így véleményezi a lakókat?
de még ha meg is teszi, ne ilyen bántóan..
á, ez a valkó e egy akkora egoista szégyenteljes banya, fujj..
figyu, nem ez a lényeg, ne ezen akadjunk fent sztem.
mikor láttál olyan műsorvezetőt, aki véleményezi a riportalanyt vagy ebben az esetben a vv-s lakót ?
neki semlegesen kéne műsort vezetnie.
szerintem szégyellheti magát, bántó volt a stílusa.
teljesen mindegy, egyértelmű, hogy lekezelte.úgy beszélt róla, mint egy taknyos gyerekről.
és már volt egy ilyen pár napja esztertől. pedig nem nézem mindig a belevalót.
:)
részleteket nem tudok, azt nem beszélik meg velem:D
Kár hogy nem voltam ott, szívesen részt vettem volna azon a bizonyos élvezetes szertartáson :-)
Bírom azt a Éva csajt s neki drukkolok, vigye ő a fődíjat!
tényleg ?
na, ha ezt a média elé tárnád :)