Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Alekosz nem nyer csak benne lesz 5-ben
Lehet, hogy ez sok embernek nem tetszik, de én remélem Alkeszosz nyeri meg. Igazából neki lenne rá a legnagyobb szüksége, s a többiek se jobbak nála kivéve Laci, de ő azt sem tudom miért jelentkezett ilyen műsorba.
Dehogy nem, ki kiváncsi egy alkoholista baromra sokáig- nálam betelt a pohár...
Okés Zsófi eltűnik majd a süllyesztőben de Alekosz nem biztos.
én azt hiszem mindegy melyik esik ki mert ők tutira nem nyerők egyik se a kettő közül ,sőt talán ez az ismertség se lett valami nagy előnyükre eddig...
A Laci gyerek biztos dobna egy hátast tőlük!:-)))
Én is!:-) Pedig Alek nekem semleges volt, de Zsófi olyan idegesítő, hogy elérte Aleknak drukkoljak:-)
Azt és Gigi filmjét miért nem mutatják meg nekik bent?És Béci fegyveres képeit? na ez a gondom
Ez nem is kérdés:-)))
Remélem Zsófi babának még a maradék haja is elhullik a párbaj közben!:-)))))
Alekosz fog vissza térni a villába!
Alekosz van a képen..ő volt akkor abban a kockás ingben..nézd meg az összegoglalót..akkor készült,mikor Gombi költözött be..
Látszik,csak oda van montírozva..
Én nem tudom, mit nézek, de valami nagyon elkerülte a figyelmemet.
Decemberben benn volt Pongó a VVben?
[link]
Nekem sem szimpatikus Alekosz.Furcsa figura.
Alekosz egy puha pöcs és kész. Nem az a célja, hogy nyerjen, hanem, hogy minél tovább bent maradjon a villában és ingyen élősködjön a nyakunkon. Azért hívta ki Zsófit, mert a leggyengébb láncszem. Uninteligens barom, és nagyon látszik rajta az alkoholistákra jellemző vonások.
nekem még van másfél évem munkát keresni..:)
Igen,az érdekes volt:)Bár ki tudja talán neki van igaza?
Nem nekem aki munkát keresek,csak nem találok:)
ő is és Szandi is inkább a könnyebb megoldásokat keresik a pénzkeresés szempontjából..ez utóbbi meg is mondta,évkezdő fogadalmában..
Mit vársz..erzsinek nem a beszéd a kenyere..
látod,simán megtud anélkül is élni..
szerintem,neki sincs több iskolai végzettsége a 8 általánosnál..
Akinek nem makulátlan a múltja inkább fogná be a pofikáját!
És mégis Alekosz tud jobban beszélni a 8 általánosával!
Erzsi meg sem tud normálisan szólalni.
Ez az,hogy ilyeneket nem lehet a bemutatkozó filmben mondani..
csak olyat,ami szimpatikusabb..pl,melléskesként tolmácsol.. na ja..:)
főleg az idősebb tv nézők ájulnának be..
szegény szerencsétlen árva fiú..
További ajánlott fórumok: