Való Világ 2010 (beszélgetés)
Elképzelésem sincs, hogy mit csinál. :) Őt azért nem fogják még kivinni, mert nincs szem előtt, a bentieknek sem. Meg hát tudják a lakók is, hogy Gombi családja nagyon aktív, ez miatt szerintem tartanak is tőle.
Mióta a két királylány leüvöltötte a fejét, azóta kattant benne valami, mert nagyon eltávolodott a másik csapattól. Én már azon is csodálkoztam, hogy Anikónak felajánlotta az átállás lehetőségét.
Ha vissza gondolsz eseményekre, sokszor kapott más miatt is, így kint van mind a 10 körme.
Igen, de elvileg Kristófnak is két szavazótábora volt, a felesége miatt. Egyébként lehet igazad van, ha nagyobb százalékkal nyer, akkor lehet, hogy nem lenne jóban Évával.
Mondjátok már meg A Gombi urfi mi a fityfenét csinál, mert csak lapulni látom folyamatosan. Valaki már kivihetné őt is, amilyen aktív.
Nem, Jerzy lenne a következő kieső. Gigiről pl. nem tudom, hogy kit vinne ki, talán Évát, de szerintem arról a párbajról is Éva menne vissza. Hozzátenném, hogy nem vagyok Éva rajongó, sőt... :S
Éva kiesne Gigi ellen és nem is merné kivinni. Tuti. Bármibe lefogadom :))
ezeket,én,is,így,látom,de,biztos,h,emellett,fontos,nekik,ott,bent,a,%!
nem,mind1.
hisz,mindenki,gyengébbet,vitt,és,olinak,alig,lett,meg,többi,sima,ügy,volt.
pedig,kristóf,az,univerzum,leghalványabb,pontja,szerinte.
Igen, csak nem voltam biztos.
De az neked nem gáz, hogy azonnal meg árulkodni Olinak? Ez nekem annyira....
Neked nem?
Meg megint miket mondott másokra? Már elfelejtettem, de beidéztem. Nekem nem javult .)
Événak pedig Gigit vagy Anikót kéne vinnie. Elméletileg.
Olivér azt kérte, hogy ne a Rácz testvéreket vigye ki.
Van ellenpélda és én őt nagyon szerettem ezért. Nekem gyenge az az ember, aki ilyen helyzetben tutira megy és nem mer bevállalni.
A bevállalós embereket szeretik az emberek, mert azt jó látni nyerni :)
Tudod, már párszor meccseztünk.:) Nekem Éva a favoritom.
Passz. Kihívónak esélye Éva, Olivér és Gigi. Kiesőnek Jerzyt tippelném. Egy Éva-Jerzy párbajt el tudok képzelni.
Értem én a te verziódat is, de ha az ember nyerni akar, akkor nem fog hőst játszani.
Mérlegel, és tutira megy. Szerintem ő valahogy így gondolkodhat.
Szerintem a %-nak semmi köze hozzá. Az én véleményem az, hogy soha nem szerette Évát, de szerintem Éva sem őt. Viszont csak így tudnak Szandikával és Alekosszal is jóban maradni, ha egymást is elviselik. Olivér már többször próbált Éva alá rakni (pl. mikor Szandika azon akadt ki, hogy ki mondta el Giginek, amit ő akart elmondani, Olivér ott is rávágta, hogy kérdezd meg az Évát) Ráadásul szerintem tart is tőle.
Sajna ez nekem is feltűnt. Kicsit zavar is, hogy az én kedvencem behódolt. Pedig nem buta, így remélem, azért van B terve.
Ezek szerint de. Mindenki tudta, hogy ki a leggyengébb.
Nekem férfiatlan volt Zsófit kihívni. Béna :)
Mit gondoltok ki lesz a következő kihivó? és kieső???
nem,olyan,nagy,baj,de,tényleg,nyuszi,volt,kissé.
)
Olivér,Éva,ellen,hangolja,a,többit,h,kihívják.
mert,eddig,épp,ő,ment,vissza,a,legkisebb,%kal...!
Olivér sem tud többet. Gondolom együtt szoktak esélyt latolgatni.
Dehogynem! Emlékezz Olivér kérte ne a Zsófit vigye ki.
Az biztos..nagy csalódás ez a pali..nekem legalább is..uhhh..
Ezt nevezik egyesek taktikának. az orrturkálása volt ma a csúcs, nagyon szívesen a kezeire csaptam volna a légycsapóval!!
Ezzel én is így vagyok. Egy darabig még kedvencem is volt (leszámítva az affektálását).
Nem nagyon értem, miért baj az, hogy Alekosz Zsófit hívta párbajra. Ebben az esetben a gyenge és erős jelző nem állja meg a helyét, hisz nem testi erőről beszélünk, hanem a kinti szimpátiáról. Ott meg édes mindegy, hogy férfi vagy nő az illető.
Nekünk itt kint egyértelmű, hogy ki az erősebb, de ez bent nem így van.
További ajánlott fórumok: