Való Világ 2010 (beszélgetés)
Látom, döbbent vagy, én azonban nemcsak egy-két reakcióját nézem a lánynál, hanem az egész eddigi viselkedését, ő igenis a nyílt kiállásúak közé tartozik-nem tartozom a rossz ember-ismerők közé, bár ezt a véleményemet is nyugodtan vitathatjátok.
A jövő úgyis eldönti majd, jól látom-e..
Szerintem Anikó azért pártolt át,mert már nem érezte jól magát a Laci féle csapatba.
Teljesen be vannak punnyadva,nem mosolyognak,komoly dolgokról beszélnek csak.
Kinek kell ez?
Nekem biztos nem kéne,én inkább a másik csapat humorát részesíteném előnyben.
Ott is vannak gondok,de ott van humor.
fura lenne ,ha egész nap ,csak a párbajról ,vagy magáról a csapatról és a másikról beszélgetnék.
A Laci -Gigi és a Béci maradt.
A két pasi pártatlan ,ide is ,oda is.
A párbajon pedig hogy ki megy vissza,egyértelmű volt.
Nagyon is Úriemberként viselkedet Alek,és Zsófi is aranyos volt.
Nem biztos hogy a következő kiválasztásnál nem a Laci féléből kerül ki a kiválasztott.
Hisz Alek,Oli és Évi és Szandi nem rak egymásra.
Szerintem és meg merem kockáztatni,hogy Anikó se közülük hogy rakni.
Gombi marad Erzsinél.
Szóval szerintem lesz meglepetés,de szerintem van esély arra ,hogy a hármasból legyen vki.
A joviális Laci számomra sötét ló, őt egyelőre nem tudom hová tenni az esélyek rangsorában..
"Harcos kilengése" ellenére, amit pillanatnyi gyengeségnek, múló megingásnak tudok be, a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb villa-lakók közé tartozik, én továbbra is szimpatizálok vele.
Az aligha vitatható, hogy hosszabb távon Olivér legerősebb ellenfele, fő riválisa a testi-lelki jó barátja, Alek lesz, utóbbi-gondolom- a nézők kedvence is, bár nem biztos, hogy ez örökké tart.
De kissé előre szaladtam. .
A Rácz-testvérek elég erősnek látszanak, továbbá úgy látom, Jerzy távozása sincs még napirenden, a nézők rokonszenvét birtokolja.
Tegnap a papírforma érvényesült.
Ami a további esélyeket illeti, nem tartom lehetetlennek, hogy a következő kiválasztott Olivér lesz, aki Anikót hívja ki. Utóbbi nyílt, igen őszinte lány, aki nem rejti véka alá a véleményét, ha valaki kifogásolhatóan viselkedik, éspedig nem csak az ő irányában..
A lány terhére szól, hogy kiment a barátnője, Zsófi, így lelki társ nélkül maradt, ami megviselheti.
A villa hangadójának, Olinak kétségtelenül erősnek látszik a pozíciója, bár ez törékeny, igaz, a rendezők érdeke vélhetően az, hogy minél tovább bent tartsák, elvégre jóval érdekesebb fickó az átlagnál, ha időnként furcsán és erőszakosan viselkedik is..
Engem nem lepne meg, ha ők párbajoznának legközelebb, de szóba jöhet az idegileg labilis Szandika is, ő viszont egyértelműen veszítene Olivérrel szemben, sőt, talán még Gombi is, ha összekerülnének..
Érdekes napok elé nézünk a jövő héten.
szemében a takarítás, "emberi értékek" nem igazán jó pont.
(A kiesők mind ebből a kategóriából vannak)
Sziasztok!
Anikó szerintem azért közeledett a másik csapathoz,mert sejtette,hogy Zsófi fog kiesni,így egyedül maradt volna.Azzal viszont nem tudok egyet érteni,hogy nem vállalta el a védőbeszédet,ráadásul eléggé azon a részen ült,ahol az "ellenfél tábora"...
Jerzy és Gombi meg valószínűleg azért lettek semlegesek,mert így tovább tudnak játékban maradni,mivel előbb a két csapat fog "csatázni"....
nem,én,nem,is,szeretem,(már),anikót,csak,megjegyeztem,a,téma,miatt,h,be,mert,már,szólni,olinak.ennyi.
)
nem,ezekre,gondoltam.)
napi,szinten,röhögik,ki,sokszor.
)