Való Világ 2010 (beszélgetés)
Szerintem nincs baj sem a nyelvtan-, sem a történelem-tanárnővel, bár kis humort azért belecsempészhetnének a még oly komoly tananyagba, elvégre ők is ennek a villa-játéknak a részesei.
Ez főként a különben szemrevaló nyelvtan-tanárnőre vonatkozik, aki egészen elvarázsolta Alekot, méghozzá annyira, hogy szerencsétlen spermabajnokunk azt a keveset is elfelejtette, amit az általános iskolában sok évvel ezelőtt a fejébe vertek..
..gondolom Alek inkább a "lövőlegénye" Tündének, már bocsi.
Szegény csaj, hallgathatja naphosszat Alek tudálékos rizsáját, "mindiiiig, minden körülmények között.."
Nekem női szemmel nem tetszenek a tanárnénik, lehet a nyelvtan tanárnővel is csak az a bajom, hogy két színű a haja, mert én nem bírom az ilyen fekete vörös kombit, főleg ilyen feltűnően.
Hát a matek tanár nekem nagyon bejön.:)
Ha Ő lett volna a tanárom, tuti szerettem volna a matekot, mert nagyon nagyon rossz tanárunk volt amúgy, aki semmit nem tudott elmagyarázni és egyáltalán nem tanárnak való.
Nagyon sokat jelent, hogy milyen a tanár, valaki mondta is a villában, hogy nem szerette a matekot, de most teljesen más.
Az biztos,h mindent el kell osztani kettővel ami a cikkekben megjelenik de e szerint a beköltözés előtt jelentették be a szülőknek,h összeházasodnak és gyereket akarnak.
Bár ez a Tünde olyan nekem mint Columbó felesége.
De ha már a Story befűzte napok kérdése és megjelenik a Nekedvalóban is.
Tegnap kb. éjfélig szenvedtem az élővel és 10 órától addig nem volt egyetlen másodperc sem amikor ne lett volna sör Alek kezében.Mintha odaragasztották volna neki.
A mai Story címlapján van Tünde aki állítólag a menyasszonya? és sír,ki van borulva Alek miatt.
Szép, szép, hogy folyamatos, 24 órás szexuális készültségben van, én azonban a helyében tudomásul venném a realitásokat és addig is, amíg kijutok a villából, egy takaros tengerészcsomót kötnék rá..
:))
Aleknak kétségtelenül jó ízlése van, mert valóban a nyelvtantanárnő a legcsinosabb az oktatók között, de faragatlanság ezt az órákon kinyilvánítani neki, mert csak maga ellen hangolja, ezt örökké kanos barátunknak illene tudomásul vennie, de nem teszi, mert hülye és primitív.
Egy férfi legyen férfi, de ne így, és ne a foglalkozásokon.
/A záró banketten majd finoman a tudomására hozhatja, ha annyira akarja../
Ha rám hallgatsz, nem áll odébb, hanem maradsz.
Itt mindenkinek egy szavazata van és a vita hangneme még így is elég kulturált, szóval ne fordíts hátat, okay??
Nyugodtan írd le, ha valaki véleményével nem értsz egyet.
Az esti összevágott jelenetekből lehet is, meg nem is következtetni egyes villalakók negatív megnyilvánulásaira, pl. Évánál.
A vak is látja, hogy az ő lexikális tudása nagyobb a többiekénél, de ebben nem látok komolyabb veszélyt, mert a látottak alapján nem él vissza vele, szóval nem vádolom stréberséggel.
Alek viszont kimagaslóan bunkó, beszél össze-vissza, ami az eszébe jut, de csak lejáratja magát, a nyelvtan tanárnővel szemben pedig tenyérbe mászóan pimasz volt, ez aligha vitatható.
Az a tegnapi játék, amikor egymás holmiját füzetét, stb. összekenték mindennel, ami folyékony, kissé már túl ment a határon, bár Laci helyében annyira nem szívtam volna mellre, mint ahogy tette..
Van itt valaki?
Hahóóó Villalakók!!!
Sziasztok!
Fél órája regisztráltam.
Valaki van, aki megmutatná hova pakolhatom a cuccaimat? :)