Való Világ 2010 (beszélgetés)
Olivérből már nekem is nagyon elegem van. Nem bánnám már ha valaki rendesen megszívatná. Kíváncsi vagyok, hogy reagálna.
Laci egyre kevésbé bírja a villa létet.
Majd meglátjuk. Amikor Laci mindenkitől egyenként megkérdezte hogy ki volt, akkor csak lapított mint sz@r a fűben.
Ez kb. olyan volt, mint amikor Alekosz megkérdezte tőle, hogy ki bontotta fel a pezsgőt Ő meg azt mondta nem tudja.
Hogy akar úgy provokálni, ha nem vallja be hogy Ő volt.
Így nem tudják az áldozatok kire kell haragudni. :(
Nekem ebben a csínytevésben csak az a furi, hogy két héttel ezelőtt még Anikó ellentábort szervezett, mert meg lettek vezetve. Most meg nyakig benne van a buliban.
Lehet tényleg azért dolgozik ezerrel, hogy ezt a négyest szétrobbantsa. Megjegyzem, lehet, hogy jó úton halad vele.
Bár nekem még mindig egy megírt szappanoperához hasonlítanak ezek a sztorik.
olyan könnyű a gép elöl minősíteni őket vagy a szituációkat.
Azt hiszem én sem nagyon tolerálnám ezeket a bunkó poénokat.
És jah, jó lenne összefogniuk, és jól összedekorálni Enikő képét.
Aztán hadd röhögjön a kis nyámnyila Olivér.
Akkor az ma este lesz fent a neten..
kiváncsi vagyok Évára..
szegénynek a füzetét jól szétbarmolta az az elmetoporodott!
A rendezők a hibások, mert kevéssé kötik le őket, így sokat unatkoznak, így-tévé, rádió, könyv, újság, stb. hiányában-egymást hülyítik, bosszantják, egymásnak kellemetlenkednek./lásd tegnap./
A Big Brother erénye volt, hogy a résztvevők minden napra érdemi feladatot kaptak, nem sok idejük maradt a henyélésre és a kollektív szellem is jobb volt. Kevesebb botrány, indulatos összeveszés fordult elő, miközben a rendezők számos szórakozást is beiktattak.
Nem állítom, hogy rossz megoldás az iskola-rendszerű oktatás bevezetése, de ha már ezt tették, én nem egyetlen hétre alkalmaznám, hanem legalább 2-3 hétre.
A nézőknek persze így is jól szórakoznak, mert kínos ismerethiányok jönnek elő, könnyű leégni-az önbizalom hiányban nem szenvedő Alekról nem is beszélve, aki-kiderült- olyan buta és sötét, mint hat pár rendőrcsizma..
A Blikk íta, hogy Szundikát írásban figyelmeztették, hogy vegyen részt a feladatokban, ellenkező esetben kirugják a villából.
ííííkiváncsi vagyok ma hajlandó volt e kimászni az ágyból, mert tegnap az online adásban közölte, hogy 11.-ig aludni fog és a ceruzát se vette a kezébe, -tehát megint sz@rik bele mindenbe.
..szóval büszkék lehetnek rá a szülei ott az érdi dombon..meg Tünde is.
Hogy oda ne rohanjak.
Megérdemelte.
Tegnap mondta,h már bánja,h olyan gyorsan sietett vissza a villába mert nagyon sok csinos lány sikongatott neki a villa előtt és így nem tudta őket jól megnézni:-)))