Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
akkor függő leszel ott is:DDDDDDDD
Azt hittem , mostanában megbékéltél vele. az értékeit is látod és a felfordulását sem szoktad kívánni .
ezért gondoltam
:)
Ja, azt majd két csaj jön össze :)))
Hát Alekoszt szerintem szidnám :)
Olivér nem a segítője lesz Alekosznak? A műsorvezető? Akkor lehet, hogy nem fogom nézni :))))
te leszel az egyetlen aki majd ott is alekosz iesésének szurkol:D
ja, értem.
hát passz.
analizálod majd a nőket, hogy melyik miért passzol/nem passzol Alekoszhoz.
elemzed Olivér műsorvezetői kvalitásait.
sztem nem fogod alekoszt szidni. ő abba a műsorba való.
Azért írtam,hogy ha elképzeled előre, hogy mit reagálnék, akkor írd le és amikor valóban azt fogom írni, akkor poén ha bedobod :)))
Dehogynem, pont azért mondom. :)
nem akarsz kommentelni ?
a VV fórum úgyis megszűnik.
Majd írd meg előre és amikor valóban az lesz, akkor dobd be, hogy ellenőrizhessük :)
már látom előre, ahogy kommenteled a műsor fórumát, Doki
[link]
a lényeg,hogy a csatorna nem elfogult
Nem is írtam fel semmit :)))
Amúgy sajna így szokták :)
Nekem meg a torkom fájt,alig tudtam nyelni,akkor derült ki,hogy savam van.De attól nem pánikoltam.
Volt,hogy megkéstem a bevétellel,de éreztem,hogy rosszul vagyok,és rájöttem,hogy nem vettem be...
Jöttek az elvonási tünetek.
én nem mertem enni:D semmit:D
nem volt olyan hogy elfelejtetted bevenni?
Nekem is gombócérzés van a tokomban,volt olyan,hogy úgy beparáztam,nem tudtam egy ideig nyelni...
pedig szar volt ám volt hogy egy délutánt az orvosi ügyelet parkolojában a kocsiban ülve töltöttem mer t fulladtam meg ilyenek:d szal ha ezt elmeséltem volna a dokinak lehet hogy be is zárat, basszus és cmindez a sav miatt:d röhej:D
A doki jóformán meg sem kérdezte mitől szorongok,csak felírta a gyógyszert...
De le lehet,csak félek,mi lesz az elvonási tünet,és hogy nem tér-e vissza a szorongás.
A fiam előtt nem akarok pánikolni...
csak annak van hatalma rajtunk amitől félünk, azaz a félelmet kell megszüntetni igy lehetsz szabad:D
De okosan tetted!Én naiv meg bíztam a dokiban...
velem is ez lett volna gondolom:(
nem lehet valahogy leszokni róla lassan csökkentve az adagot?
További ajánlott fórumok: