Való Világ 2010 (beszélgetés)
Hát ez az.Pedig szerintem azt már láttuk,hogy Szandika szerelem terén eléggé...szabadszellemű...:-)) És ha ez már neki se fér bele,akkor Olivér tényleg észbe kaphatna,hogy hoppá....
Anikó megjegyzése is klassz volt,mikor Gigi rákérdezett nála,hogy nem gáz nekik,hogy ez lemegy adásba is? Anikó válasza: á,nem vagyunk mi annyira feltűnőek,szerintem jól titkoljuk. (Vagy valami ilyesmi..) Ha nincs köztük semmi,akkor mit kell titkolni?:-) Meg akkor mire célzott Anikó tegnap azzal a hintában,hogy "Olivér felnőtt férfi,aki el tudja dönteni,mi fér bele a kapcsolatába és mi nem".Tehát akkor csak van valami :-)))) Meg Szandikának is mekkorát hazudott már,mikor Szandi megkérdezte,hogy "Tetszik neked Ani?" Oli: "Nem." Előtte 2 nappal meg ott áradozott Anikónak,hogy milyen szívdöglesztő,gyönyörű nő,és hogy MAJDNEM "hülyeséget csinált"..Akkor miről beszél ő itt...? :-)))))
Mit csinált már megint ez az Éva, amit visszább kell vennie? Lemaradtam valamiről? :(
De lehet, hogy nem is lenne annyira rossz, kiszabadulnának az irányítás alól. Ki tudja?
Ha nem lesz ott a pérbajon, akkor Oli nem tudom, hogy megy vissza? Tiszta idióta lesz, jaj nekünk!
Már ha ő megy vissza.:)
Nem is az az érdekes, hogy szerelmet vallott Bécinek és levélben Norbinak, tegnap azt állította a Szandinak, hogy azóta szerelmes az OLiba, hogy megismerte!!! Ez a nő tiszta Hülye!!
Olivér azon nem gondolkodik el, hogy ha a Szandika így kiakadt- szerintem jogosan, akkor az Enikő,hogy érzi magát.( Állítolag nem is tudják hol van és telefonon sem érik el)
Kiváncsi vagyok ott lessz-e a párbajon?
én szívesn kiejteném bécit, de ez a nagyképűzés tényleg hülyeség. lehet, h nagyképű, de nem attól, hogy nyerni akar. érdekes módon ezen a pár kijelentésén elég sokat csámcsognak. sztem ezekben nem volt semmi megvetendő. sőt, ha vitáznak olival, akkor se tűnik lekezelőnek. ellenben oli minden kamerába jól belemondja, hogy béla mennyire nagyképűűű.
de akkor ő mi lehet ...?
nekem nincs bajom vele..jó, a matek cink, de hát sokan vannak így.
Az élet már bebizonyította,hogy nem kell zseninek lenni,hogy valaki sikeres, esetleg milliárdos legyen.
igen, annyiszor, mondta, hogy nehéz lenne visszatáncolni. ráadsául laci most beteg is, vigasztalta kicsit anikót is, meg próbált jótanácsot adni olinak is.
a véletlen is úgy hozta, hogy fura lenne a lacit választani.
szandival meg hónapokig barátok voltak. az ultra ciki lenne. és szandi tett vele jót a jelével ugye.
legrosszabb esetben gombit vihetné, de az is elég gáz .
hú. ezt most írták az index fórumra :
Hadd mutassam be pár szóban Alekoszt!
17éve ismertem meg személyesen és már akkor ugyan ezt a dumát nyomta próbált mindig többnek látszani mint ami! Az elején még én is csíptem hogy ilyen segg bolond de egy idő után már nem volt nagy szám de a barátság maradt. Egy alkalommal viszont képes volt arra hogy az akkori barátnőmre rástartolmon aki persze nem volt vevő erre és elmondta. Alex nem tagadta neki ez teljesen termézetes volt. Nem voltam paraszt hogy agyon verjem mert én még itt is tekintettel voltam a régi ismeretségünkre de a barátságot megszüntettem vele végleg. Most csak azért nézem valójába a műsort hogy lássam elvérezni. ő egy igazi ingyen élő akit 30 éves koráig a szülei tartottak el ! Egy igazi lusta semmirekellő akinek minden munka büdös! Nem is tagadja hogy neki egy érvág,s lenne ha kimenne mert hol van még egy ilyen lehetőség hogy egész nap dögöljön és teljesen ki legyen még ezek után is nyalva a segge! A lényeg hogy képernyőn keresztül lehet marha fasza gyerek de az életben egy szaralak!
Szerintem biztos,hogy Bécit viszi ki.Lehet,hogy magában készült arra,hogy jól meglep mindenkit,és kiviszi Lacit,de most már egyszerűen nincs más választása.Egyrészt midig ezt hangoztatta,másrészt meg most már mindenki ezt várja el tőle odabenn (mert valljuk be,nem csak Oli két szép szeméért adták neki a jelet,hanem azért is,hogy megnézzék,a két Rácz vajon tényleg olyan erős-e,mint ahogy ezt gondolják...És ha ezt nem a saját,hanem más bőrén lehet megtapasztalni,akkor meg miért is ne tegyék rá a jelet?Ha meg Oli kinn marad,majd lehet azzal takarózni,hogy dehát Oli akarta,hogy rátegyük....). És szerintem Olivér is tudja,hogy a "csapata" némileg megrendült bizalmát csak úgy tudja visszaszerezni,hogyha a párbajról ő megy győztesen vissza.Mert ha legyőzi Bécit,akit a legerősebbnek tartanak,akkor mindenki tart majd tőle.És akkor kiskirályság újra.
Sokan mondták benn Bécire,hogy nagyképű,mert azt mondta,hogy ő megy vissza...Én nem így látom: ő ide azért jött,hogy nyerjen,és ha ő se hiszi el,hogy megvan rá az esélye,akkor ki? És miért kéne neki azt mondania,hogy nem,nekem esélyem sincs ellened visszajönni,ha nem így gondolja?
olivér miatt utáltam meg a tesó szót.:)
érdekes, korábban szerettem pár szót azokból, amiket ő a szlengjében szokott használni, de azóta ugrok mindre .:)
pedig végre lenne egy érdekes , és a végeredmény szempontjából nagyon fontos párbaj.
ha olivér nem hívja ki bélát, kiakadok.
de sztem 80%, h kihívja.
kivéve ha gombi kérné. de ne kérje ..........
ő amúgy is erzsivel akar majd menni......
akkor az anyukája nem vmi megfontolt. elvégre is tündéről inkább hallgatnia kéne.
:)