Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nem sarkitásnak, vagy csúsztatásnak szántam.
De tény hogy az nem jelent semmit hogy valaki tanult, vagy sem.
Szórakoztató műsorban különösen nem, kivéve, ha műveltségi vetélkedőről van szó.
Az Oli és a Szandika ismerik egymást korábbról? Ugyanis érdekes volt,amikor Oli kérdezte Szandit a fürdőben,hogy "néztél Te rám valaha férfiként"? Vagy valami ilyesmit kérdezett. Első reakciója Szandinak:
-Itt bent?
Na akkor,hogy is van ez? Ők is ismerik egymást?
Erősen sarkítasz a bűnügyi statisztikákat figyelmen kívül hagyva.
Nekem nem szimpatikus Alekosz viselkedése, az meg főleg nem, ahogy a nőket kergeti.
hát , ez is lehet. de sztem akkoriban még a retek is naivabb volt, biztos, hogy zavarba hozta pket kicsit, hogy zsuzsi most bakizott ezzel a barátnős sztorival. azóta persze még több iylen volt, de egyrészt nem zárhatják ki az összeset emiatt, másrészt kicsúszott a kezükből a dolog.
énszerintem pont zsuzsi benntartásával lehettek volna remek csavarok, veszekedések, provokációk, nidulatok. zsuzsival rengeteg olyata vesztettünk, amit éva és perpillanat ani nyújtanak.
viszont a kamus videót pont, hogy nagyon durván
cenzúrázták ! valaki felrakta a youtubera, akinek
már volt fenn csomó (több tucat) online videója, de csak 2-3ezren látták .ÁMDE a gigis videót aznap mindenhova belinkelghették, és egy nap alatt 76.000, tehát 76.000 ember nézte meg . egy darab nap alatt.
ha azt is csak pár tucat meber látja, elszarták volna. ellenben ezt egy napa alatt leszedték a youtube-ról is és máshonnan is . azóta persze szivárog megint itt-ott, de ez is kicsúszott a kezeik közül és azóta rájöttek, jobban is járnak , ha fenn hagyják.
egyébként kicsit meglepett ez a hisztéria körülötte. mert egy alkalmi vv nézőnek persze, hogy ez nagyon ütős hír. de aki rendszeresn nézi, annak nem. egyrészt érezzük, hogy irányítottak a foylamatok, másrészt gigi csak arról beszélt, hogy a hotelben háyszor fel kellett venni azt a pár nyomi jelenetet a fütdőben, meg a harisnyakötőjével. de ezt mondjuk gigi nélkül is tudjuk, hisz evidens, hogy mentek velük a hotelbe kézikamerával meg sminkessel és erőltetett volt a beszélgetésük (erőltetettebb, mint egyébként , ami náluk nagy szó:)).
szóval egy rendszeresn nézőnek ebből sok újfonság nem derült ki.
a többeiknek meg lejütt, hogy mesterséges a dolog és hogy sokmindent takargathatnak, ha egyszer megszakítják az adást.
a retek ott követte el a hibát, hogy rögtön cenzúráztatta, pedig simán - és bölcsen - be is mondathatták volna balázzsal adás előtt aznap este, hogy hát igen, látták ugye önök is, hogy kamerával mentünk gigiékkel a pezsgőfürdőbe és
annyira zavarban voltak a fiatalok, hogy párszor meg is ismételtük - az egyébként is egyértelműen
megjátszott - jelnetetet. ennyi. és kijöttek volna jól az egsézből. de ők is hülyék .:)
Gyakran olvasom hogy a "tanulatlan" szóval intézik el néhányan a dolgot, de nem érzem azt, hogy a mai világban ez a legjobb mérce.
Sajnos gyakran hallani borzalmas bűncselekményekről, vagy milliós, sikkasztásról, szervezett bűnözésről, amit mégugyan tanult emberek követnek el.
Kimaradt az egyetemi lövöldözés, ahová szintén nem a 8 általánossal rendelkező ragad fegyvert.
Összefoglalva. Szerintem teljesen lényegtelen kérdés hogy hány évig és milyen iskolába járt.
Teljesen jól látja a dolgokat. Nem hazudik, de tény, hogy a nyomulós dolgai miatt, megutálhatják. Erre vigyáznia kellene.
Gondolom, ezek után nem nézed.
Ehhez képest viszont meglepően jól tájékozott vagy. :P
Nem hinném, hogy az.
Talán nem tudod mit jelet amit írtál...
ppppffff hát nem egy IQ bajnok, de szerintem nem tűnik ki a többiek közül mert egyik sem az.
Még, hogy Mária Terézia,
na jó ez nem ide tartozik, bocsi.
Nekem bejön, kicsit emlékeztet Forest Gump-ra :)
Remélem hogy Ő lesz a befutó. A többiek nem annyira érdekesek.
Bár félreérthető lehet Másoknak, de korához képest vannak Bölcs meglátásai,nézetei.:)))
Mi is a család,Sok-sok Barátoskáink nevében is gondoljuk ezt.
Őszintén szólva szerintem nagyon buta és ezt azokkal a nagy beszédeivel leplezi....
Én rosszul vagyok tőle,mert minden mozgó dologra aminek melle van arra rá repül...
Amúgy nem lenne vele baj,mert érdekes figura és ezért van esélye megnyerni a VV-t.
Ő az ideális pasi!:-)
Úgy tökéletes, ahogy van!!!
Engem a hideg kiráz attól az embertől.Semmitmondó körmondatokban beszél,minden nőnek látszó élőlénynél bepróbálkozik,és azt a testtartás...
Ettől függetlenül én is biztos vagyok abban,h felkapja a média (egy ideig mindenképp,aztán rajta is múlik h meddig képes fenntartani az érdeklődést).
Szerintem (remélem) nyerni fog.
Sőt, én borítékolom, hogy Ő fog nyerni!!!
Hajrá Szandika!
Hajrá Alekosz! :)