Való Világ 2010 (beszélgetés)
..Anikó afféle "Szemérmetes Erzsók" volt, de szerintem így is nagyon vonzó..
Derékon felül ő I.osztályú nő.
Gigi zavarban volt!!!!!!!!
beszarás.................
Szundika hisztis és önbizalom-hiányos, de azért a jelek szerint tisztában van a realitásokkal: eléggé elhízott, továbbá hiányos a fogazata, ami nem teszi őt vonzóvá.
De ettől még egy profi fotós majd, hogy csodákra képes..
Gigi pl. valódi bombázó..
Ez még csak találgatás.
Az RTL még nem hozta nyilvánosságra a büntetést(tudtommal).
sziasztok
na a Béla most az egyszer jót mondott.
Szandika:Évából majd kihoznak valamit.
Ez tetszett.
Enyhe büntetés.
Olivér holnap vélhetően győz, így még lesz alkalma élőben látni a szerelmét, a rendezők előbb-utóbb úgyis behívják majd a villába egy rövid találkozásra.
Most olvastam az új Ászban
Olivérnek az lesz a büntetése hogy nem láthatta szereteti.
Hú az milyen lenne nem látja szereteti és ö nyer és visszamegy
A hevenyészve összevágott esti összefoglalókból én nem tudtam egyértelmű képet kapni Olivér és Anikó kapcsolatáról. Számomra az jött le, hogy alapvetően Oli nyomult a lányra és tartotta állandó érzelmi feszültség, pszichikai nyomás alatt.
Anikó, akinek úgy tudni, nincs most komoly kapcsolata, még így is könnyebben ment ebbe bele, mint Olivér, aki már elkötelezte magát. Ő kissé túlzásba is vitte ezt a kínlódós love story-t..
"Olivér bátyja, Máté szerint nincs mitől félnie testvérének, mert Enikő – akivel napi kapcsolatban vannak – kiáll szerelme mellett jóban-rosszban.
– Enikő csak a sajtó számára láthatatlan, mi naponta beszélünk, úgyhogy pontosan tudom, mi a véleménye az elmúlt egy hét történéseiről – utal az öccse és Anikó között történtekre Máté."
Enikőt hiába hívják telefonon, nem reagál semmire, a vagány srác barátja szerint nehezen viseli Anikó és vőlegénye évődését.
Olivér barátnője, Enikő a beszavazó show után még magabiztosan jelentette ki, hogy az ő szerelmük lesz az egyetlen, amely kibírja a villalétet. A csinos egyetemista lány akkor azt állította, hogy egyáltalán nem féltékeny a luxusbörtön női lakóira, ugyanis barátja ki nem állhatja a cicababákat.
Ám a ValóVilág elmúlt napjainak történéseit figyelve mindenki láthatja, hogy a rosszkislány, Anikó közeledése megingatta Olivér hűségét. A Bors munkatársa szerette volna megkérdezni Enikőt arról, mi a véleménye kedvese viselkedéséről, ám a lány napok óta elérhetetlen.
Anikó lázas vágyakozása Olivér után valószínűleg megviselte a vagány srác menyasszonyát - mint ahogy a szeretethiányos vagány srácot is. Enikő elzárkózott a külvilágtól, még Olivér barátai sem tudják, mit érez, mire gondol, mennyire gyengült meg szerelmébe vetett bizalma.
Na ja !
Csak menjen vissza a nagy egos primitív alpári olivér és durranjon ki a heréje a sok ......
Ha vissza megy akkor biztos lenyomja mind a 4 nőt !!!olyan nagy az étvágya most mondta a neked valóba a barátja,hogy napi 4-5 parti kell neki.
Akkor 1000 %,hogy nem marad eni sőt eleve el sem megy a párbajra.
Hehehehe és akkor nuku barátnő.
hahahahahahhahahaha
De szép is lenne látni ahogy a kedvencetek megkattan a szex hiányától! Bruhahahaha
csak nyomjátok ezerrel a manit !!!!
Bár ennek kicsi a valószínűsége, hogy ők maradnak benn, viszont nem lehetetlen, hogy-immár felszabadultan- tennének azért, hogy szórakoztatók, érdekesek legyenek.
Szóval én nem temetném őket.
Én sem találtam semmi visszatetszőt, vagy undorítót a két lány fotóiban, még a leszbi-ízű képekben sem, hiszen az utóbbiakat-nyilván a fotós kérésére-poénból csinálták.
Nem kell ezt olyan komolyan venni..
:))
Nagyobb részt kapják a kaját,ezt nem is titkolják,sokszor mutatták amikor dobozokban ott áll a kaja,nekik csak melegíteni kell.
De szoktak főzni is.
Ma palacsintasütő verseny van a két csapat között,most bebizonyíthatja mindenki(?),h milyen ügyes.