Való Világ 2010 (beszélgetés)
Mindenkinek van ilyen-olyan múltja. De itt mindenki a pénzért van bent. A poló témát már megbeszéltük. A 25053-as hsz.-ed nekem is megfelel.
Egyébként meg Hajrá Laci!!!!!
Szundikának nincs oka aggodalomra.
A BB1-ben Párkányi Éváról is csak egyetlen fotó készült, azt is nehezen hozták össze a profi fotósok..
A stílusoddal azért ne kavard itt fel a fórumot lécci.Nem tudom,h olvasgattál-e minket ezelőtt de elég normális hangvételben megy itt a drukkolás és ellendrukkolás.
Én Olivért kezdettől nem szeretem sőt sokszor utálom de ez egy játék, ne éld bele magad ennyire.
1.olivérről is írtam ma minimum 5 roppant negatív bejegyzést.
2. aki tegnap még azt mondta, hogy az ő hugicája nem fog vetkőzni, ma meg már csak az zavarja, hogy ha most mindent megmutat, akkor kint már nem tudná felstrófolni az árat, az taszító.
és aki fétisfilmekben meg szopós pólóban is természetesen mozog, az ne jöjjön zavarba a playboytól. pont ezt omndta erre a zsuzsi is.
3. nem kampányolok olivér mellett, félreértés ne essék .
Az annyi, mintha a holdat ugatnád..
:))
Ha kimegy, nem az lesz a kérdés, hogy mit vesz majd le - sokkal inkább az, hogy ki lesz a rendező? Netán KOVI?
:-DDDDDD
állítólag a szabályosság az, amit a legtöbben keresnek egy arcban, ami széppé teszi
persze ha egy amúgy tök szabályos arcon vannak sajátos jegyek, az nem ront az összképen
KÖVETELEM,hogy a párbaj előtt kapja meg a büntetését !
Fel is hívom őket most .
én ?
nem.
mindkettőt negatív. ezen nem változtat, hogy olivért szeretném látni elvérezni a szemünk láttára.
Ne aggódj, megkapja a büntit, de nem a párbaj előtt, mert az-gondolom- versenyhátrányt jelentene neki.
Viszont ha veszít és haza kell mennie, akkor ez hogy alakul?!
Ez a kérdés..
"Ha kimész mit veszel le?"
köszönjük béci, kezdünk jobban kiisnmerni.
igen, tudom, én is , h olivér IS rengeteget káromkodik.
DE én most béciről írtam.
na.
:)
KÖVETELEM?HOGY ZÁRJÁK KI !!!!!!
ÉVÁT CSAK EGY SZÓÉRT AKARTÁK EZT MEG legalább 20 SZOR KIMONDOTT NÉVÉRT SEM !!!!
IGAZSÁGTALAN MÉG A NÉZŐK SZEMÉBŐL IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!
olivérről én most semmit nem mondtam.
és nem is függ össze a kettő.