Való Világ 2010 (beszélgetés)
De nagyon nagy volt a különbség.
Nekem nem volt ilyen,de nem is lesz!Túl határozott vagyok én ahhoz!
Pontosan. Amikor van alapja, akkor nem kelt ellenszenvet sem
Nem volt bunda. Inkább Olivér volt túl nagyra fölfújva. Már Kristóf párbaján is lehetett látni, hogy nem olyan népszerű és erős mint ahogy hangoztatva van.
az más,h nincs munka,mint az,h nem is ketesel,mert kitart egy egó-majos-pasas.
ha a magabiztosság mögött nincs tartalom, az bizony nagyon visszatetsző.
tuti h kap műsort
de nem bizti h kitartott nőcikével örök életű lesz a kapcsolata...
Én nem tartom sokra az eltartott nőket,sőt.Ezért is utálok most munka nélkül lenni.
gáz az ilyen kapcsolat,sztem.
nagyon egyetértek :)
remélem, valaki elkeni B. száját, még ha csak a döntőben is :) sőt, az lenne a legszebb, ha második lenne, micsoda pofára esés :DDDDDDD
Szerintem nem pökhendiség, ha valaki tudja mit akar, és tudja ismeri magát. Szerintem egy férfinak ilyenek kell lennie. Sokan nagyképűségnek nevezik, ha valaki magabiztos és ezt tudja is magáról. Ő úgy állt hozzá, hogy visszamegy és vissza is ment.
sok sikert csak ne kelljen néznem:)
Oli ki akart menni, látszott rajta. Annyira jól érezte magát a Belevalóban is. Ő ezt akarta.
Most kap valami műsort és el is lesz Enikővel.
Gombi biztos visszautasítaná, meg is érdemelné.
Igen, ha nem is tetszik neki, lehet akkor is rámegy majd, hogy kihasználja, játszon vele érzelmileg.
Gombi persze nem,hisz semmi férfiasság nincs benne
Annyira sajnálom , hogy Olivér esett ki!
Nem akarom elhinni, hogy ez a pökhendi majom került vissza a villába.
Szerintem bunda volt, az egész szavazás!!!
Valamerre kell tennie magát, valaki mindig kell és most ő a vezíííííííír:) Nem szerelemből.
Laci meg a vár, hisz mindig mellette van, őt ki fogja használni (neki sír, neki majomkodik)
Tényleg! Gombi még nem volt. De azt mondta nem jön be neki.
Laci lesz Anikó legújabb áldozata, ha csak addig ki nem rakják a szűrét. Amit szerintem nem sokan bánnának. Remélem legalább Alek egyszer felpróbálja:))))
Szerintem Béci már felejtős Anikónak, lejátszott lemez. De a fene tudja.
nálam se.
Én is túl mentem ilyen féltékeny kapcsolaton, de több ilyen biztos nem lesz.
Engem nem érdekel ha nem dolgozik a csaj, én ugyan nem bírnám ezt, de ha valaki szereti az alárendelt viszonyt, hát tessék CSAK aztán ne sírjon, ne balhézzon,amikor 5 év múlva ebből gond van:) Enikő külsőre semmilyen, belsőre nem tudom,hisz nem ismerem, de Oli ott a vezér az látszik
Legfeljebb részben dőlt meg, az u.is valós és igaz, hogy a paraván mögött irányítják a játékot és ügyelnek, hogy minden az üzleti érdekeik szerint alakuljon.
Oli kezét gyorsan elengedték tegnap, mert vállalhatatlan volt- a rossz hozzáállása, ideges, feszültségekkel teli stílusa miatt, és mert megérezték, semmi esélye a győzelemre..
Jól tették.
De nagy hiba volna azt hinni, a csatorna hagyja az eseményeket spontánul alakulni.
Ne legyünk naivak..
Elnézést a tudatlanságomért:)
További ajánlott fórumok: