Való Világ 2010 (beszélgetés)
egyszer egy magyar tanárom azt mondta,hogy vagy valaki raszista (bocs) vagy nem. Ugyanis ha azt mondom ,hogy én csak azokat nem szeretem akik megfélemlítik az embert az utcán, lopnak,csalnak, hazudnak de a rendesekkel nincs bajom az akkor is rasszizmus. Vagy elfogadja valaki őket úgy ahogy vannak vagy pedig nem!
nem fogja.
alek figurája is le fog épülni.
béci ellenben áprilisban is "jóképű " lesz. már akinek..
Erre nem vennék azért mérget:))
Ja meg jön a Viasaton az új reality,biztos értelmes műsor lesz az is.
szerintem Majka és Oli teljesen más kategória
laci a büdös életben nem győzné le bécit.
mondtam, hogy essen ki ...
de pl. alekosznak is vége ,
egyedül nem tudja hozni a figuráját. éva is , szandi is, mindenki ki fog esni, mindkét oldalon.
egyidős vagyok bélával de az elmúlt öt évben nem találkoztam ilyen atomsötét , undorító korombeli hapsival.
Tesókkal az a gond, hogy magában Gigi sem lenne erős, de szavaz rá tesó tábora és J. is valószínű az nagy előny azzal szemben, akivel párbajozik
Az Alekosz már mondta Évának, hogy neki mindig kell egy ember aki mellett van és az vagy Éva lesz vagy Béci.Éva mondta is neki hogy ha Béci akkor nem lesznek jóban
én meg azt remélem Olivér legalább a dupláját keresi majd meg a főnyereménynek és még bent is marad a köztudtaban (majka II)
Szerintem egyedül Alekosz tudná kiütni Bécit.
jjaa úgy is kezdődik a csillag születik:):):)
Bízom benne nem. Anikó és tesók NEM nyerhetnek:)
Mi lenne?Menne még a felháborodás 3 napig és kész.Majd egy új műsort tolnak a képünkbe.
na még csak az kéne!!!költené fegyverekre az 50 millát:-DDDD
Most tuti Szandika fog megint jelenetet rendezni, vagy az is lehet Anikót kell lefogni.Tegnap egy pár percre bejött az online és Szandika mondta hgy már kapott gyógyszert.
Mivel ott elmondta /leírtam/ minek térnének ki rá,semmi jelentősége nem volt
fel nem kötöm magam, de rohadt ideges leszek :DDDDDDDDDDD
Ettől megyek a falnak! Ebben az országban mindenki fajgyűlölő,aki kimondja ami van? Nem szidtuk őket, nem mondtunk bántót, csak elmondtuk összetartanak MINDIG, szerinted ez nem így van?
Kérlek ne keverjük a fogalmakat.
és a kiscsajok.
én ezért akartam, hogy ha már így alakult, olivér nyerjen mindenképp. úgy is felemésztette volna a saját figuráját pár hét alatt. így most béla lesz a végső nyertes. hurrá...
pl. alekosz is el fog halványodni, vagy bécihez csapódik.
hosszútávon gondolkodva a lehető legrosszabb eredmény született tegnap.
béla döntős , legrosszabb esetben is második lesz, de sztem ő fog nyerni. SAJNOS.
én azon morfondírozok ha ilyen nagy felháborodás van a regnapi párbaj miatt(nem csak itt a hoxán minden portálon), mi lesz ha ez a sunyi műveletlen tuskó meg is nyeri a vv-t???
Nehezen is tudtam elaludni annyira megviselt az a beszélgetés:)
Hihi és a kritikát hogy tűröd,:))
További ajánlott fórumok: