Való Világ 2010 (beszélgetés)
Azt 1. mondatod szerintem ül.
Ez jellemezte egyébként az X-Faktor és a Megasztár versenyek végső kimenetelét is..
/Ezt talán még a neves angol tehetségkutató-producer, Simon Cowell sem vitatná, Londonban./
Lilu egy tahó nőszemély. Először Anikónak szólt be, hogy reméli nem tört össze teljesen a szíve, másodszor meg a bőgő Szandikának mondta, hogy milyen szép is vagy ma. Kit érdekel és ez hogy jött oda ??
Nem hiszem el nem tud a retek klub találni normális
műsorvezetőket, mert a Balázs is egy vicc.
én azt nerm is figyeltem hogy két különböző helyen ült
vissza fogom nézni
nem én írtam
a b... fórumon olvastam
ezt hol olvastad?
valóban érdekes, hogy a reklámszünet alatt eni el akart menni és visszajött és pont a reklám végére megoldódott a szitu .
és hogy eni két különböző helyen ült .
ezt hol olvastad?
valóban érdekes, hogy a reklámszünet alatt eni el akart menni és visszajött és pont a reklám végére megoldódott a szitu .
és hogy eni két különböző helyen ült .
mit olvastam az előbb egy másik oldalon???
bemásolom:
"Érdekes, úgy tűnik, mintha itt mindenki egy másik műsort nézett volna.
Teljesen egyértelmű, hogy mi történt:
Olivér csaja a műsor közben elindult haza, amire Olivér a k... i.. retkes f..a felkiáltással utánaindult, ekkor rögtön bevágták a reklámot, mialatt ők ketten megbeszélték, hogy Olivér megy haza, inkább a kapcsolatát választja a nyeremény helyett.
Mire vége lett a reklámnak, már ott ült a helyén, megbeszélve az RTL klubbal, hogy ő akar hazamenni, akik erre még elkezdték szívni a vérét, főleg a madárarcú Lilu, amikor Anikónak szólogatott be élő adásban (aki legalább visszaszólt, hogy most már aztán bekaphatjátok), ezzel is hergelve szerencsétlen Olivér nőjét, aki közben újra fel akart állni, ekkor Olivér szintén felállt és nem-nem-nem szavakkal - meg azzal, hogy azt mondta kimegyek - tartotta vissza.
Ezután már kétségtelen volt az eredmény, ugyanis az RTL klub olyan eredményt ír, amilyet akar. KIZÁRT dolog, hogy ennyivel nyert volna Béci.
Olivérnek gratulálok az önuralmáért, én a helyében arcon köptem volna Lilut, amikor mellette állt a végén, de remélem legalább a parkolóban megadták neki a haverjai, ha már élőben nem vállalta be."
Egyetértek veled.
/Különben nagy hiba volna, ha félre siklana és más irányt venne ez a-eddig tárgyszerű, szórakoztató- társalgás.
Mindenkinek a magánügye a származása.
Ha rám hallgattok, akkor kinek-kinek a nézeteivel vitázzatok és ne személyeskedjünk../
"És arra mit lépnétek ha, Béci Gigi páros marad utoljára?"
na akkor eret vágok :DDD
Éjjel néztük páran és ott 2 órán keresztül fűzte Gombi többieket tegyék rá a jelet.
HA ez nem történik meg, akkor Éva vagy Anikó
éjszaka a gombi - erzsi párbajról beszéltek.
anikó mondott egy olyat, h ő gigivel fog majd párbajozni. ( a korábbi legjobb barátnőjével zsófi után.)
egészen biztos:)
más: szerintetek ki lehet a következő "kiválasztott"?
én úgy gondolom, h a Béci-Gigi-Jerzy hármasból tuti senki, mert ők valszeg ugyanarra fognak rakni, és egyikük sem fog 4 szavazatot kapni. Laci, Gombi annyira nem valószínű. így marad Alekosz, Éva, Szandika és Anikó. Alek és Éva erős a többiek szerint...tehát én most úgy gondolom, h Szandika (a sorozatos kiborulásai miatt), vagy Anikó.