Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ezt te is érzed, hogy nem fog megtörténni.
Ez Alekosztól csak vergődés. Ennyi. Elég szar módszerrel, de csak vergődés.
én úgy gondolom, hogy gigi iszonyatosan ronda és lófeje van. jerzy meg homokos (ja és neki is lófeje van). :)))
én egyik se vagyok. remélem :)
Szerintem meg Alekosz mai beszólása.
A védettség miatt igen.De ha holnap felugrik a Béci a kanapéról és levág neki egyet ,akkor mi van?De gondolom nem.
Az nem fegyver. Ha provokál valaki, akkor megtörténhet. (persze nem ütném meg, de virtuálisan nagyon megagyalnám :)))))
Ők eddig nem színészkedtek?
szerintem az volt a legeslegocsmányabb pillanat a vv4 nyolcvannemtudomhány napja alatt. anikótól teljesen függetlenül.
Miért kell ilyet mondani egy emberre? Te mit szólnál, ha így beszélnének rólad?
Ez olyan gáz.
Az erőszak a primitív emberek fegyvere.
Arra nem gondolsz,hogy azért nem mert megbeszélték és idő húzás ez is.Mire kiváncsi a néző??????
Akkor gondolj bele jobban. Ha kivinné Jerzyt, akkor nyerne és plussz védett lenne egy ideig. Ez az okos taktika :)))
Anikó szinészkedése miatt az nekem csak súrolta a határt :)
:))) Minden szavaddal egyet értek:)
Ez gyorsan megy mint Zsuzsinál "megszegted a szabályt pakolj és gyere kifele".De nem feltétlen Erzsinek szól !!!!!Erre ugorhat Béci is.
Ne okozz csalódást! Remélem nem Bécire értetted, hogy jellemes?
ha neked az a múltkori Anikóra nézés és mosolygás csak súrolta a határt, ahhoz külön gratulálok...
Nagyon jó volt Alekosz!
Tudtam hogy ő a legjobb arc az egész villába.
Csak úgy pislogott a Bécike,mint hal a szatyorba! :)
Na most be keményít Alek,eddig bírta nem csodálom
ezek azt hiszik hogy most ők a kemények hogy Oli kiesett.
De majd most megtudják,szájpárbajban mindenképpen az Alek a nyerő!
Évától nem volt most szép amit Szandiról mondott,ha még úgy is van akkor sem a többiek előtt kellett volna mondani.
Szandi meg nagyon kis hülye lett mostanában,pedig bírtam nagyon de tényleg kezd napraforgó lenni.
Rácz Bélának csak úgy gülledtek a szemei , végre megmondták neki a frankot ,hogy nagyképű öntelt majom.
Hajrá Alek
szerintem j. azért nem dugja meg gigikét, mert nem tudja. mondjuk ilyen ocsmány lófejű nőt, nem is csoda... még b*zinak se kellene lennie hozzá :)
És ez ügyes? Miért olyan fontos neki Jerzy kizárása? Nem nagy ellenfél neki.
Ez igaz. Amennyit láttam, az alapján szétütöttem volna, ha nekem ilyen hangot mert volna megütni a barátnőmmel kapcsolatban.
:)
Jerzy Anikó lepicsázása az gáz volt, egyetértek!
Be vállal egy taslit csak ,hogy kizárják az jerzyt .
Honnan tudod, hogy csak úgy beszólt? Lehet, hogy van annak előzménye. Várjuk meg a holnapi összefoglalót, mert szerintem még te sem láttad.
Tehát lehet, hogy mindketten elfogultak vagyunk.
Én látom Béci hibáját, de még jobban tetszik, mint a simulgatás, meg paraszt beszólogatás.
Bár Béci már súrolja a határt, ez igaz. :)
Én is papolok itt már mióta, de már csak vigyorgok az emberi hülyeség határtalan.
Jaja, Alekosz csak visszareagált a sértésekre, Béla jól lealázta, arról senki nem beszél ? A Jerzy meg lepicsázta Anikót, az is szép volt.
Jerzy nem sokáig bírja idegekkel se a sex hiányt se azt,hogy leüssön valakit.
Juhé enyém volt a 33000-ik hsz:P
További ajánlott fórumok: