Való Világ 2010 (beszélgetés)
Kezdek rájönni, hogy nem is vagyok akkora fan, egy csomó mindenről lemaradtam.
De Gigi esélyes a fődíjra. Csak majd figyeljetek :)
amikor beszélgetni látom őket, olyan, mintha egy anyukát hallanék a kisfiával.
giginek jól jön , h van plusz gy ember mellette a tesója mellett a régi négyesfogat ellenében.
nem tudom, láttad-e azt az online-t, amikor elmagyarázta erzsinek, h mi történik a menstruáció alkalmával. ez valamennyire tükrözi a felállást a kapcsolatukban. :)
sajnos .... (mármint sajnos erzsire nézve.)
igen, mondjuk pandora filmjeit összevetni a gigiével elég érdekes volt.
durva lesz a csajnak, ha kiszqavazzák, az biztos.
hiába magyarázta múltkor alekosznak, h tudatosan nem
égeti bent magát, h később ne legyen elvágva a karrierje .:)
nem, sztem sem mondta el, h ennyire durva.
de emlékszem, h erzsi már valamikor decemberben is mondta valakinek, hogy volt iylen videós melója és h biztos kitudódott amióta a villában van .
hát, jól gondolja, kitudódott.
Éjszakai beszélgetésben a nyugiszobában dumáltak erről, hogy kit fognak kiszórni, és bizony Jerzsi is valóban benne volt. Hogy a "kapcsolat" meddig tart majd, nem tudom, de a tények, azok nem bizonyítják a nagy szerelmet odabent. Érdekes, hogy sokáig ugya a hangok miatt mindenki meg volt győződve arról, hogy a randin megtörtént, aminek meg kellett. Most azonban úgy beszélnek a szexről egymással is, mintha még semmi sem lett volna. Mert nem is volt nyilván, a hangokon kívül.
Jerzsi nem tudom meleg-e, de a Gigi videója is elég homok akkor már! Ő is csajokat simogat, és döf le a karddal, tehát akkor mindenki bi, vagy homok? Akár az is lehet. De ne állítsuk már be őket angyalnak, és hős szerelmesnek!