Való Világ 2010 (beszélgetés)
Érdekes nézni egy kalitkát, ahova embereket zártak, s figyelni a kapcsolatteremtésüket, a kapcsolataik alakulását, a reagálásaikat 1-1 dolog kapcsán...
persze nem is vártuk sem a lakóktól sem a műsorvezetőktől sem a készítőktől hogy beszámoljanak bármilyen simlisségről persze ha van miről
De béna vagyok, kimaradt egy lényegtelen szócska,
szóval NEM fogok vitatkozni :)))
Ez az,ők jót röhögnek mindenen,lecarják,h a nézők mit gondolnak csak a nézettség számít minden módon.
Összeesküvés elméletnek tartják és elpoénkodták mint ahogy most is!
Lehet,h ezt átgondolta már magában. Nem akarja,h gombi kihívja akkor inkább ő választ és ehhez provokál egy veszekedést.
De meglátjuk majd ma,h volt e vmi előzménye ennek a kirohanásnak.
Nevetségesnek és alaptalannak tartotta a terjedő híreket és csak a műsor elleni bojkottnak tudja be de azt hangoztatják hogy a botrány is magas hírértékű és a legtöbb érdeklődést hozza! Cáfolták a híreket
Mondjad nyugodtan mert nem voltam képben teljesen:)
ez is benne van a pakliban. bár én úgy vettem észre, h inkább fél. amikor gombi ki akart vele menni párbajozni, azaz felkérte rá, akkor nagyon viszakozott, és azt mondta gombinak, h felejtse el.
ki fog derülni hogy Alekosz miért választotta ezt a taktikát és mi a célja meglátjuk!
Te hallgattad tegnap reggel is?
Mit mondott Balázs az elterjedt emailről?
Bocsánat, fogok vitatkozni, de ez nem teljesen így volt. Illetve amit mondott, annak nem egészen ez volt az értelme.
Nem hiszem Alek ezt nagyon jól átgondolta,és azt is tudja,hogy egyetlen egy csatlósa sincs,mert a lányokra nem lehet számítani,ő most megcsinálja a magánszámát,és lehet,hogy ő lesz a kiválasztott.
Való Világ a Balázséknál!
Amikor Alekosznak mesélte mi volt a nyugiszobában amikor a "szerelme" bent volt akkor is úgy mesélt a srácról meg a bókokról és simogatásokról mintha ő is meglepődött volna a párja érzelmein és mintha ez újdonság lett volna! Valami nagyon nincs rendben nála szerintem skizo!
gátlástalan egy ember. amiket csinál a többi emberrel mérgében az tipikus megformálója a tehetetlenségnek. ez olyan amikor vki nem tud érvelni, és tetlegességig megy el. ő "csak" köpköd, és ocsmánykodik. :D :D
Be volt cseccsintve rendesen,mára már biztos nem emlekszik mit beszélt.
úristen. elájulok. itt tényleg nagy baj lehet vele. :(
képtelen megtanulni az önuralmat.
nagyon egyetértek veled. :D
Tegnap éjjel azt mondta Aleknek,h neki egy pszichológusra lenne szüksége mert saját maga sem érti sok cselekedetét,nem szeretne kibeszélni embereket a háta mögött és mégis megteszi és ezt nem érti.
azt érzem én is hogy ez a fegyver fordítva fog elsülni Alekosz kezében!
és ne felejtsük el azt sem, h sikerszériának éli meg azt, h bocsizik. szinte elismerést vár érte. :D :D de kérdem én, miért oly egyértelmű, ha netán eljut érdekből, h bocsizzon, h meg is kell neki bocsájtani?
Hajrá Szandika, hajrá Alekosz!! :D
Oli most van a reggeliben
Alek tegnapi, kirívóan otromba, pimasz beszólása Jerzynek aligha növeli a sokat okoskodó, eddig senki mellett ki nem álló, de most váratlanul megélénkülő fiú népszerűségét a nézők körében, ebben biztos vagyok.
Szerintem a villában kemény, verbális kommunikációval, értsd a másik provokálásával nem sokat lehet elérni:a Rácz-fiúval szemben ez teljesen biztosan hatástalan, legfeljebb Jerzyt lehet kizökkenteni a nyugalmából, amit Éva nemrég már amúgy is kikezdett.
Nem kizárt, hogy ezzel a fellépésével Alek Olivér vezérkos-szerepére pályázik, de nem hiszem, hogy a siker reményében, mert ehhez sem a felkészültsége, sem a kellő esze, diplomáciai érzéke nincs meg, úgy is mondhatom, az intellektuális szintje ehhez a béka feneke alatt van.
Körülötte a "csapat" erősen fogyóban, nyílt sisakkal már csak Anikó és Éva állnak mellette, mindenki más a túloldalon található.
én ezen egy cseppet sem csodálkozom, h senkije se sincsen.... ki akar egy ilyen szégyentelen emberhez tartozni? :( csak égés lenne belőle. nagyon nagy erő kellene ahhoz, h egy alkoholista nővel barátkozzak, és még el is tudjam viselni. :(
További ajánlott fórumok: