Való Világ 2010 (beszélgetés)
Rendesen kóstolgatják egymást,nagy a szájuk mégis mindkettő tart a másiktól,egyenlőre még egyik sem szeretne kimenni párbajra.Éva meg is mondta Giginek,h most még nincs itt az idejük.
De valóban jó lenne egy ilyen párbaj,nagy lenne:)
Igen ezt így egyszerű kijelenteni, azonban aki jobban odafigyelt, azt is láthatta Olivérnél, különösen a párbaj első felében, amikor még messze nem dőlt el minden, hogy volt benne akarás, hogy megfeleljen a várakozásoknak, meg a villában tett ígéretének. Vissza-vissza szurkált Bécinek, gúnyolódott vele, annak ellenére, hogy példátlanul ideges, feszült volt.
De látnia kellett, itt ma semmire nem megy, mert a Rácz-fiú nyugalma, kiegyensúlyozottsága, idegi állapota magasan az ővé felett áll..
Olivér vereségének mértéke minden várakozást felülmúlt, erre senki nem számított, szerintem a rendezőket is meglepetésként érte.
Nem történt itt semmiféle csalás, hitványság a szavazat-számlálásnál, a nagy reményű Oli elvérzett, és nekem az az érzésem Alekosz sem mehetne biztosra a Rácz-fiúval szemben..
Szerintem meg kéne várni, mi is történt igazán, mert egy percnyi bemutatóból nem derül ki semmi.
A másik dolog pedig, elgondolkodtató, hogy aki idáig rendmániás színben tűnt fel, arról kiderül, hogy az egyik legrendetlenebb. Tehát nagyon nem biztos, hogy azt látjuk mi tv nézők, ami igazán bent van ebben a villában.
Ráadásul, a bentiek pl nem sokat tudnak Gigi kinti tevékenységéről, még is úgy ítélik meg, hogy művésznő. Akkor csak van emögött valami. Van. Hisz maga a hölgy is bevallotta. Most ép példát mutat.
Sokan nem értik mi lehet szimpatikus pl. Alekben, mert ilyen meg olyan.
Én meg azt nem értem, hogyan lehet szimpatikus, egy olyan ember, aki többször kijelentette, őt senki nem érdekli, ki mit miért csinál. Szó szerint mondta szarik mindenkire stb.
De azért a kíváncsiság ott volt benne Oli Anikó üggyel kapcsolatban!
Egy szónak is száz a vége Alek nekem emberibb százszor mint a Rácz gyerek.
Éva emberibb százszor mint a Rácz leány.
Erzsikét meg sajnálom.
Főleg,mert az ágya és a környéke mindig tiszta kupi!!!
Csak senki nem figyeli,mert Alekoszt jobb nézni!
Miért a Rácz gyerek , meg az Erzsi nem izléstelen stílusú mostanság????????
Nagyon nagy lett az arcuk amióta kiment Olivér.
Ez tegnap ment az összefoglalóban.
Én mást nem is nézek.
Jerzy semmit nem ártott Alekosznak, csak az okostojás elérkezettnek látta az időt, hogy valamiben kitűnjön, eddig-Olivér árnyékában-erre nem volt lehetősége, most késztetést érzett, hogy megmutassa, milyen tökös legényke ő..
No meg Anikó is az értésére adta, nem elég, hogy bólogat neki, örülne, ha kiállna mellette, amikor úgy érzi.
Alek ezért nyitott pofát tegnap, csak ízléstelen stílusban tette, mert darabos, primitív.
Érdekes eredményt hozna, ha megszavaztatnák a nézőket, emelkedett-e az ázsiója.
Tartok tőle, hogy a többség előtt egyértelműen-nem.
Nem láttad a fókuszt?
Abban is volt, hogy több közösségi oldalon írták, hogy csalás történt.
Erre magyarázkodott az RTL..
Nem látom erősnek Lacit pedig én szeretem.
Alek kint hagyná sztem.
Egyszerűen nem való neki ez a játék:(