Való Világ 2010 (beszélgetés)
nem biztos. a férfiak k.cs.gök.keress mást,vagy csak szimplán ne agyalj rajta, kösd le magad.
lehet, egyszer még összejöttök, ki tudja.
addig is : koncentrálj a harmadik mondatomra !:)
hagyd a fenébe
ha nagyon annak tartott volna, utal rá vagy megmondja
én,ha unatkozom, sosem írom a keresőbe, hogy Anikó-Olivér
:DDDDDDD
az utoló mondatoddal kapcsolatban:
igen, biztosan
símán, hidd el
gátlások és előítéletek nélkűl :)
Szia,
abban érzi jól magát:)
Szerintetek az milyen már hogy én egy sráccal ugyanazt éltem át, ráadásul szinte majdnem ugyanakkor is, azt amit Anikó Olivérrel...ezen nagyon kiakadtam!! O_O Léteznek ilyen véletlenek?
Ráadásul én nem is nézem ezt a műsort, most hétvégén csak annyira unatkoztam h beírtam a keresőbe hogy Anikó, Olivér... és amit láttam..hát nem kicsit sokkolódtam le! O_O Ugyanazt történt, és ugyanúgy is lett vége, azzal akülönbséggel higy nekem nem mondta meg a srác h jó csajnak trat, de ottvan neki a nője. Ebből nekem csak annyit mondott h ö nem akarja már mégsem megcsalni anőjét.. de azt h továbbra is vonzónak trat e azt nem tudtam meg. Szerintetek ez azért van , emrt már nem tart annak?
(Egyébként szerintem Olivér, ha nem lettek volna kamerák, simán lefeküdt volna Anikóval... )szerintetek?
hali.
valaki mondja már meg légyszi, H GIGIN MIÉRT VAN MINDIG 5 SZÁMMAL NAGYOBB PAPUCS ?!
KÖSZI .
a dalszövegíráshoz nemigen értett a fószer
a prozódiai hibákért 50 botütést érdemelne!!
Erzsi alkoholista lesz mire kijön. Gigi pedig mutogatni akarja bájait, ezt mondja neki a tesója is állandóan, hogy ne ott bent, mert kint adnak érte pénzt....
Ilyen a vérvonal...
Hát igen, csak ...
Ha ki akar menni és ezzel számol inkább, akkor oké.
Az a fura, hogy esélyesnek érzi magát. Már ha annak érzi magát. :)