Való Világ 2010 (beszélgetés)
nekem is ez jött le..kint már nem lesz rá szüksége, bent meg már nincs! Elöbb-utóbb ki kell rakni!
Azon jót nevettem:) Szandika odabújt Gombi és Béla közé, őket sem hagyták nyugton. Erzsy elég mérges volt rájuk. De ha jól láttam Gigi kint aludt a nyugiszobában?
Anikó az meg csak drámázni tud! Biztos járt drámaszakkörbe gimiben.....
anikó ha kiesik, akkor modellkedni fog, hidd el, lesz neki elég felkérése , hogy felszínen maradjon és elég pasi nyomul majd rá, hogy azokból válogasson.
egyébként egy kis celebségért mindent:))
nem konfliktusforrás közvetlenül, de Béciéket mindig ő uszítja, manipulálja.... Ennyi.
erzsinek már biztos nagyon hiányzik egy kis cunci :) (már bocs...) Sztem ennyi a baj a fiúcskának. És igaza volt Aleknak is, amikor megjegyzést tett a Gigivel való szexuális életére.... Hát no comment. Nme is csodálom, h Gigi is lepattan mellőle! Mégcsak nem is próbálkozik! Igazán szenvedélyesnek soha nem láttam.
Szerintem eddig is kizárólag szexuális vonzalom volt a részéről, de azt is gyilkolja a butaság.
Ez is lehetséges,de ha Anikónak máshogy nem megy a felszínen maradás,ki tudja mire képes..
ez a bevallom h nem vagyok szerelmes Erzsibe ,nekem nagyon nagy elő készítésnek tűnik..:)))
Szerintem Évára gondolt, őt sem szereti rég óta.:)
Ja, szerintem messze nem. Itt az igazi konfliktus forrás Éva volt a legtöbbször.
Laci konfliktus forrás? :)
Nane.
Szerintem ha Éva bennmarad, akkor tuti lesz még konfliktus. Anikó is szeret drámázni :)
Az ilyeneket csak az éjszakaiban adják le..
1.leonidasz egy éretlen hülyegyerek és ő maga karta szértkürtölni.
2. olivér a nőjével él.
3. ha mégis összegabalyodnának, anikó se kürtölné szívesen szét, mert ribinek tartanák az emberek.
a villában nagyjából most is béke honol, csak a tv-adás sugallja mindig az ellenkezőjét.
ehhez nem kell kiesni senkinek se - esetleg évának.
Dehogynem! Ha a szerencsétlen Leonidászról is tudnak mindent,akkor gondolhatod ezt is hamar szétkűrtölnék!
Ma hajnalban Alek,Éva és Szandika azért tartotta a műsort remélhetőleg leadják.Hárman bújtak ágyba és szexet imitáltak és röhögcséltek.Erzsi olyan ideges lett,h kiment a nappaliba aludni.
valamelyik éjjel amikor latolgatták az esélyeket Gigi simán helyeselt h akiket sorra ki kéne vinni Alek,másodiknak nem emlékszem,harmadik meg Erzsi volt...
Hát azért egy ember szerintem pár találka után le tudja szűrni,hogy a másik ember milyen szinten van saját magához képest és ők hónapok óta a nap 24 órájában együtt vannak.Ha ennyi idő kellett a íGiginek ehhez,akkor Ő se egy észlény!
de azt ne felejtsd el, h ha Béciék potyognak ki sorban, és Éváék maradnak, akkor is béke fog honolni a villában, mert csak a Béciék féle bagázzsal konfrontálódnak!
Sőt! Sztem elég lenne, ha Jerzsi,Laci és Gigi kiesne, már akkor jóval békésebb lenne az egész légkör!
Lehet, hogy majd bedobnak megint valami robbantó játékot. Mint a kiválasztás előtt a felidézett konfliktusok, hogy nehogy a nagy békében ne tudjanak választani :)
de figyu már, ha neadjisten oli és anikó kavarnának idekint, azt mi nem tudnánk meg úgyse ...)
Hát humoros ember már csak Alekosz bent, de mivel őt meg nem kedvelik, így humor egyelőre elég esélytelennek tűnik :)
Szerintem Gigi most kezdte el unni pár napja. Vagyis most már látszik rajta. Gigi túl értelmes hozzá, kevés neki Jerzy szerintem.
A végére általában már nem a konfliktus források szoktak benn maradni, így a vége az tuti lightos lesz szerintem most is.
Amikor bejutott Gombi, már akkor ledöbbentem, úgyhogy lehet még meglepetés. De szerintem Éva népszerűsége eléggé lepottyant már.
Hát én Anikóban nem vagyok annyira biztos,mert azért sok ember arra is kíváncsi,hogy mi történik majd kint ha találkoznak Olival..szerintem!De Éva biztosan visszamenne ellene.
megígérte giginek, h nem viszi ki, ha gigi rárakja a jelét.
gigi pedig rá rakta.
További ajánlott fórumok: