Való Világ 2010 (beszélgetés)
Egész délután erről beszéltünk olvass egy kicsit vissza ha van kedved.
Nem tudom mennyire igaz,a blikk cikke részletesebb valamennyire.
igen de youtubon sincs fent...:(
És mit szóltok Anikó és Szandika manőveréhez?
Anikó meg az orrát fogja megműttetni.
Nem értem,h 20 évesen miért alakítják át magukat.
Elvileg most a legszebbek,mi lesz velük később?
Láttátok a videót, hogy Anikó paplan alatt kielégítette Szandikát?
Amúgy a belevaló világot utólag neten hol lehet elérni?
pedig a hátsófelére pont nem hiányzik a szilikon.
Múltkor az egyik újságba volt, hogy mennyibe kerülnek a szilikonozások pont neki írta le egy plasztikai sebész.De lehet azt gondolja , hogy ő nyeri meg a játékot és abból finansziroza.
Bolond ha ilyen hülyeségeken töri a fejét.
Nem szeretné már mindjárt a térdét is szilikonoztatni?
Olyan szexi lenne futás közben ahogy lötyögne , minden behajlításkor, meg feszülne. :)
Szundi nem biztos hogy kimenne.
Mert alapvetően van humorérzéke. De azt nem hagynánk hogy így kiforduljon magából.
Biztosan leteremteném, ha így elfordulna.
Erzsi biztosan nem bírná, és sokat sírna. :) Béci se, a Gigi sem.
Laci meg kihívás lenne. Nem igaz hogy nem lehet megnevettetni. Addig csikolnám az idegrendszerét, míg röhögőgörcsöt nem kapna.
Ha meg nem menne, akkor egyszer tutira jól berúgatnám. Mondjuk lehet hogy kijönnének belőlle az ösztönök, és paszióból hülyére verne minket, de azon is röhögnék.
Az biztos. :)
Feladnák. :)
Az biztos.
De tiszta fejjel, sem lennénk egyszerű páros.
Más lenne egy kicsit a helyzet.
Engem kicsit sem érdekelne a nyeremény. Úgy fognám fel mint Al. Élvezném minden percét. Már az nyeremény, hogy bent vannak a kanálban.
Alekosz úgy él meg mindent, mintha már most ezeken a dolgokon nosztalgiázna. A többiek, meg fel sem fogják, és csak acsarkodnak .
mire utóléri őket az az érzés hogy "bizony milyen jó is volt" akkor már nem lesz lehetőségük irányítani a dolgokat.
Alekosz élménygyáros. És jól csinálja.
Nem mennék én egyedül sehová.
Csak veletek. :)
Felvennénk néhány zsiráfos libás, meg nyulas pólót.
Néhány üveg jó bort, pezsgőt, hölgyeknek csokilikőrt. Aztán a fölösleges potyázókat mint pl Erzsébet királynő bezárnánk a riportszobába, és elrötyögnénk ott Alekosszal. :)
ja.....
merthogy amit ott láttam?
Kasza Tibi becsukott szájjal fütyölte a "szereti a tík a meggyet" című nagysikerűt, Junior meg cimbalommal kísérte.
Itt vagyok, csak át kellett élnem nekem is. :):):)
Én is nyomtam ALT F4-et, és szakadtam közben. :):)