Való Világ 2010 (beszélgetés)
Éva mondta,h még neki sem mondta meg Alek és talán ő mondta azt is,h szerinte 70-30%.
Erre mondták Béciék,h biztos kevesebb arány,51-49%.
Iszonyatosan el vannak tájolva.
Húzták a szájukat és találgattak.
Alek meg mondta Tibinek,h ő ezzel nem szeretne dicsekedni.
Ja igen.
Csak éjszaka megy az élő a neten.
"kuncog :)"
Igen ami most is megy.
Megy vagy nyolc kamera.
Este mégtöbb.
Na az a komoly rendezvény. :)
Keresd a zsiráfos ikont!
Arról volt szó,h megtudhatják-e a %-os eredményt.
Attól,h nem lett a vége még ezt ellehetett mondani,még jobban szívatják őket.
Nekem is szép a hajam.
Mármint ami lemegy a lefolyón kéthetente. :)
Ez megint egy visszajelzés nekik arról, hogy Alekoszt mennyire szeretik.
Ha Béci szerethető marad, és nem száll el, akkor nem lenne ennyire sima a helyzet.
De az is igaz, hogy Alekosznak most nagyon vissza kell fognia magát. Hogy ne érezze a néző lefutott mecsnek a műsort, valszeg rossz oldalait fogják mutatni. Már tegnap is furcsán beszélt róla Buksi.
.....háát...én örülnék, ha fele ennyi hajam lenne!
....bár, nekem ritkaszép hajam van!
Tegnap éjjel megkapták levélben ezt a szavazást.
Nem örültek Béciék.
Annyira dús a haja, hogy azt se érzi , ha "dúshajába tép a szél". :)
Tompít az a hajzuhatag annyit, hogy neki a bukósiak sem kötelező ha motorozni támad kedve.
Hogy megmutassák azt, hogy Alekosz hány százaléákkal nyert?
persze a nézők többsége nemmel szavazott. Lehet hogy az RTL ezzel akarta Alekoszt felhúzni, "elárulni" hogy ne érezze magát nyeregben.
De a nézők nem akarták hogy elárulják. Szeretik. :)
A felsorolásból kihagytad Ginát, Olivért és Évát, valamint Alekosz se maradjon ki azért. Ebből kettőbe volt szerelmes és Király L. Norbiról se feledkezzünk el. Ezt azért - valljuk be - nem sokan csinálják utána, még köpönyegforgató állandó jelzővel illetett Szandika barátnőnk se nyomja ilyen durván. :))
Nem kell érte elítélni, de másnál nem tudnánk ilyet felhánytorgatni, pedig ugyanabban a villában vannak, ugyanaz a környezet.