Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nem a bratyóhoz rohant, hanem a szobába:)))
Hát akkor aludhatott volna kint a kanapén is nem? Miért épp a szobába rohant, nem tudom, nem értem:)))
Olivérhez Éva? Mondj erre példát, mert nem emlékszem kristály tisztán. Mikor panaszkodott Éva Olivérnek? Mellesleg ő barát volt bent a villában, és ha panaszkodott is volna, Olivér biztos nem olyan nagy mellénnyel állította volna le az illetőt, ahogyan Béla c. az Évát.
Nekem eddig nem volt vele bajom,mert tányleg nem bánt meg senkit,nem üvöltözik,iszik,stb..
de tegnap amikor láttam szandival..
jajj..ha ezt csak azért csinálja,mert szürkének érzi bent magát,elég hülye taktika..
viszont,lehet nem tudja kordában tartani a leszbi énjét..
nna meg,ahogy szandi ránézett..kb.olyanok voltak,mintha a sitten egymás k--vái lennének..bár szandi anikóra és évára is így nézett olykor olykor..
Éva hányszor rohant Olivérhez? Az meg van?
Giginél 1 alkalom van és nem a bratyóhoz rohant, ha figyeltél, hanem abba a szobába. Épp akkor jött ki a bratyó és elmondta.
Emberi.
Azzal egyetértek, hogy jobb lett volna, ha leállítja, de ugyebár egy esetből általánosítassz.
Ja ha igazat írok akkor fel van nagyítva...ahha...értem.
Hát tulajdonképpen én tényekket írtam le neked. Csabika.
Kulturáltan viselkedik? Nem tudom láttad-e tegnap Szandival "cicázott" gondolom nem is adott le belőle mindent az rtl, mert jerzy is szólt Giginek, ezzel kapcsolatbaan. Meg Anikóval is voltak hasonló dolgai, amiket ki is tettek a VV honlapjára. Ez neked kultúrált viselkedés? Nem beszélve a horroros videóit. Jól kezeli a konfilktusait? Ja? Bent van a bátyóka aki minden konfliktustól megvédi. Amikor volt Évával konfliktusa, már egyből rohant a bratyeszhoz árulkodni.
Hagyjuk már ezt a konfliktusos kulturálósdit
Hát a bevágásban is benne volt, hogy már az IQ felmérő hölgynek is udvarolt.
Egy a kritérium nála: Nő legyen :)
látom , ma is viszed a missziód keményen :)
sok az ellenlábas itt :)
(hát még az indexen )
És na :)
Csak megjegyeztem :)
Néha messziről még talán.
Erre szokták mondani, hogy jól áll neki a távolság :))
De amúgy ha megismeri az ember, akkor úgy, mint Anikónál, sokat veszít a néhány adottságából.
Ezt Alek mondta :))
Róla is megvan a véleményem....
Gyógyszert elvenni teljesen felelőtlenség. Kérdés, hogy az hivatalos nyugtató volt-e, amit csak receptre lehet kapni, vagy sima nyugtató, amit Éva talált ki magának.
Az első esetet nem tudom elképzelni. Az megengedhetetlen lenne.