Való Világ 2010 (beszélgetés)
Ugyan beviszik majd a lovat a stúdióba?
Szombat éjjel vágtathatnak haza Sanyival:)
mondjuk azt mondta múltkor Alek, hogy inkább most menjen Szandál ha menni akar , mert ő nem akar vele párbajozni, mert ha most nem ment volna akkor Aleknak kellett volna kivinni
Tegnap még 60-40 %-ot írtál nem?
Bocsánat ha keverlek vkivel:)
Nem tudom még belőni,h alakulnak a %-ok majd meglátjuk mit alakítanak még jövőhéten.
A :(|) -ka az @:-) -t fogja kihívni
Végül is azt mondta Alek ha már annyira akarja akkor csinálja végig,gondolom úgy gondolta ő is,h úgysem jön vissza.
Arra gondoltam,h Évát mondja egyébként.
mondjuk egy percig nem csodálom.
Véleményem és várakozásaim szerint egy Szandi-Éva párbajban legalább 70-80% a valószínűsége Éva győzelmének, főként azért, mert a jó érzésű nézők kevésbé tolerálják az ordenáré stílust és megnyilatkozásokat, ami Szandika sajátja, mint aki egyszerűen csak hangoskodik, mint a békéscsabai lány..
Akkor nagyon elegük lett Szandiból , akkor biztos őrültek, hogy az lett a kiválasztott.
Tegnap erről beszélgetett Éva és Alek aki azt mondta,h döntetlen esetén Szandit választotta volna.
hát igen amit még meg sem nyert, Évát én is jobban bírom bármelyik lánynál, És én is így gondolom, hogy ha már ez a tepsiszájú lett kiválasztva akkor már maradjon is odakint ő akarta , akkor viselje a következményeket.
hát egy része a nyereménynek az államé mert adó adó adó és adó
Monika,
éppen így gondoltam én is.
De nagyon remélem, hogy Szandi kint marad! Éva valóban csúnya szájú, de lényegesen érdekesebb, értelmesebb mindegyiknél. Béci igencsak nagy taktikus... Tegnap már felosztotta a húgával a nyereményt is! Ez milyen már?
igen pont ő mondta, az onlineba volt éjjel remélem lesz az öf-ba .Már most se a Szandálnak kellett volna mennie, utálom, de először Erzsit kellett volna kiszedni onnan , mint ahogy Éva is célzott rá a kiválasztáson, hogy vannak itt gyenge láncszemek akiknek már rég kint lenne a helyük.
Béci mondja h vége a taktikázásnak :)
Jaj meg megszólják Évát h kibeszélte Szandit a háta mögött mikor mindenki kibeszél mindenkit Béci a saját hugát kibeszéli,komolyan ezek az érvek
így így én vártam, hogy döntetlen lesz a kiválasztás, mert akkor Aleknak kellett volna választani és ő biztos Évát választotta volna Éva meg egyenesen Erzsit vitte volna ki.Az úgy nagyon jó lett volna.De majd most azt mondta Béci hogy vége a taktikázásnak és most mindenképp a gyengék következnek.Már itt lenne az ideje, hogy Erzsivel megkezdjék a sort hazaküldeni
Jerzy csak egy kisfiú. Ostobenkó :)
Hát igen. Minden nap osztják egymásnak az észt, meg egymás háta mögött, aztán mikor egymás előtt kell megszólalni, akkor hirtelen olyan szemérmesek egyesek. Lehet szidni Évát, de szerintem ő az aki eddig mindig hozta azt a hülye formáját :) nem okozott csalódást :)
És ezek fognak a végéis ellavírozni, pedig nekik ki kellett volna már régen esni
Tényleg sajnálom Szandit, nem neki kellene kiesni vannak még ott olyan jellmtelen emberek mint Jerzy, Anikó akik még gyengék is
Szandika sztem a játék elején erős volt, és esélyes is lehetett volna sajnálom én szerettem
MIért szerinted ki a felelős a balhét nagy részéért? Ki olyan közönséges,, mint egy kocsis? Éva a női nem lejáratója. Ha minden nő ilyen lenne , minrt ő isten bizony inkább homoszexuális lennék.
Amit pedig Olivér csinál, az szintén undorító kintről oltogat mindenkit, mikor tudja, hogy senki nem tud rá válaszolni.
Szandika ki akarja próbálni az erejét, a nézők előtti népszerűségét, ahogyan Gombi, sőt Olivér is tette.
Nem jött be a taktikázás egyiküknek sem, úgy látszik, a közönség nem vevő az ilyesmire..
Nagy a gyanúm, hogy Szandi is csalódik majd, ám ő is szívesen megy majd haza.
Érdekes míg ben t volt Oli az mondták h Oli miatt olyan rossz a hangulat meg miatta vannak a balhék azért is essen ki , kieesett érdekes még rosszabb lett a helyzet most meg ráfogják az Évára áááá
Miért Béciéák áldozata lenne? Ő hisztizett, hogy tegyék rá a jelet. Az első körben mikor elutasították azt hiszem a többieket bírkának nevezte.
Az nem kétség, hogy Béciéknek is könnyebb így, hogy nem veszélyezteti őket a kiesés réme, de nem miattuk, megy Szandika párbajozni hanem maga miatt.
Ha visszaemlékszel, ilyesmi nem is volt korábban, igaz, a csatorna sem támogatta volna, de azóta közel 10 év telt el, és az Rtl Klub érdeke, hogy a nézettség érdekében a feszültség permanens legyen, ha pedig véletlenül alább hagy a villában, majd gerjesztik kívülről..
Ennek megfelelően kérdezgette őket Balázs tegnap.
ja, és bizonyos dolgokban nem vagyok mértéktartó, sőt, kifejezetten dúvad is tudok lenni
Joys
én abból indultam ki, amire írtam a kommentet: hogy a nyereménylakás eladása után elutaznak, stb....
tehát adott szituációt minősítettem
További ajánlott fórumok: