Való Világ 2010 (beszélgetés)
Túlontúl stabilak,ez sem szimpi mindenkinek.
Ne felejtsd el,az emberek nem szeretik a magabiztos ,önálló embereket!:)))
...ja és amúgy meg ők sem egyedül állják a sarat,csak ők egymásra támaszkodnak,ráadásul jobban is jönnek ki ebből,mivel születésük pillanatától ismerik egymást,ugyebár!:)....a többiek ,meg sokszor félrenyúltak ,mert nem jól látták a másikat,és ezt persze e miatt mindenképpen rosszul jönnek ki a csalódásokból,mert csupán az jön le ,hogy köpönyegforgatók...
Szóval én nem is engedtem volna meg ilyent,hogy tesók menjenek be,mert olyan előnyük van másokkal szemben ,ami nem fer.
Ez nem feltétlenül taktika, hanem józan ész. Az életben is beválik, ha az ember nem kötekszik mindenkivel minden apróságért. Csak nézi, ahogy egymásnak, vagy a falnak mennek.
Az öreg harcos csendben ül és megvárja, amíg eljön az ő ideje :)
Nem azt mondta, hogy rá 5 millió fog szavazni. Ez teljesen félreérthető volt. Úgy hangzott el a szájából, hogy lehet, Alekra 2 millió ember fog szavazni, rá meg 5, de az az 5 akkor is többet ér. Valahogy így volt. Szerintem arra gondolt, hogy az akkori 7 benn lévő emberből 5 őt várná vissza, hidd el.
Hajrá Laci!
Köszönjük:)
Ha lesz majd kedved olvasd el a beírásokat éjjel azután amikor elmentél aludni.
Nagyon beindultunk Alkesszel:)
Esélyes,persze hogy az.
Pontosan azért,mert jól taktikázik.
Ő benn akarja(-tud csak) megnyerni,vagy döntőbe kerülni ,és ezt okosan látja.
Pont arra apellál,hogy az embereket az indulataik vezetik(meg):DD
Ugyanolyanok maradnának a másik nélkül, bár Gigi azt mondta, hogy lazább lenne.
Stabilabbak ők annál, hogy rá legyenek utalva valakire. Nem egy Éva, vagy Anikó tipusok.
Szerintem nem.
Béci ellen nagyobb eséllyel indulna,mert azt se feledjük,hogy sokan úgy látnák,mintha Gigi is ott ülne a párbajon,és sokaknak ő sem szimpi ugyebár....no és persze micsoda izgalom lenne ,ha a két tesó szét lenne választva...?:)))
Ha megnyeri, akkor ... :)
Nagyon esélyes.
Neem,ez a taktikája része,és nagyon okosan csinálja amúgy!:))
Szerintem az életben egy egyenes,szimpatikus emberke lehet,amivel egy ilyen "műanyag élet-világ" játékot nem lehet megnyerni.
Ez az arány Éva esetében lenne. Bár ott lehet, hogy szorosabb is. Kivéve, ha sokáig nyomja még a mostani bénázását.
Ha Évát választja, akkor rögtön megugrik az ázsiója.