Való Világ 2010 (beszélgetés)
Szerin.tem a formája az ő :) ilyen formája csak neki lehet :)
Szerintem sem. Különben nem csak próbálkozna. Persze, mondhatjuk, hogy kamerák előtt... de az ennyire nyomulós hapsik nem állnának meg csupán csak a kergetésnél!:)
Más:
Valaki mondja már meg annak a dalnak a címét, aminek a klipjét keresem ezen a xar neten.
Eminem: A klipben csoportterápia. Elején, végén.
Régi dal. A lánya is szerepel a klipben. Tudja valaki? Mert ez a fo. Google sehogyan nem dobja.
Mert xar.
Szerintem önző és mohó (rossz értelemben) :( ... ja és idegesítő :)
Szerintem igazad van a "kergetéssel" kapcsolatban.
Azok a nők meg megérdemlik őt, ha nekik egy ilyen gnóm, bunkó, lusta pali tetszik, legyenek boldogok vele!!! (Röhögtessék ki magukat.)
ugyanezt akartam kérdezni! szerintem minden, amit alekosz elmesélt olivérnek a nőkkel való kapcsolatairól (arcnyalogatás, fejleszorítás....), az mind csak a fantáziájában létezik!
meggyőződésem, hogy nem volt még szexuális kapcsolata
Mintahogy szerintem ezért vette fel a kérdőjel formát, ezért okoskodik...
Szerintem az egész ember egy kitalált figura. Nem hiszem, hogy a való életben így csajozna, ha mégis, akkor tutira szűz még. De én úgy gondolom, hogy azért csinálja ezt a csajozást, hogy vicces legyen, hogy a nézők figyelmét felhívja magára és ezzel is bemásszon a köztudatba.
Most komolyan, szerintetek Alekosz került már valaha is a kergetésen kívül közelebb is egy nőhöz? Kb. addig jut el velük, míg megkergeti őket :)
Na, majd ha ő lesz a nagy ő, akkor kedvére tapogathatja azt a pár ízlésficamú nőfélét, aki gerjed rá.
Csak valószínűbbnek tűnik ennyi szitu után :)
Szerintem lassú, körülményes, irányítgató, furcsa szokásai lehetnek (pl. Olivér mesélte, hogy Alek elmondta neki, hogy azt szereti, ha leszorítja a lányok fejét a párnára és nyalogatja az arcukat :D meg, hogy nem szereti, hogy ha a nő elmondja, hogy mit, hogy csináljon.)
Lehet, hogy ott teljesen másképpen viselkedik. Nem tudhatjuk:))
vizuális típus vagyok, úgy általánosságban nem megy :DDDDD
:O))
Hát én nem ezt láttam eddig :)
Még a végén elhiszem, hogy a nők álma:-) haha..
Szerintem figyelmes, gyengéd, nem kapkodja el a dolgokat.:)))
nem úgy értettem, hogy éljétek bele magatokat, csak úgy általánosságban kérdeztem :)))
áááááááááááááááááááá.............nem jutnánk el odáig, max. a sürgősségi osztályra
én inkább bele gondolni sem merek..pfújjjjj
szerintem lekezelő, utasítgató, gyakran megalázó, lefitymáló, és azért mert félős
nagyon gyors
nagyon unalmas
nagyon ügyetlen
nem gondolnám, hogy nagy ász lehet... bár biztosan van, akinek bejön (ezek szerint)..
:))
nem magadról kell beszélni :DDDD
Gyors? :))) Ja én nem tippelhetek :)
mondjuk leh.nynám, ez válasznak megfelel? :-)
Körkérdés, főleg lányokhoz:
szerintetek milyen Alekosz az ágyban?
További ajánlott fórumok: