Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Remélem ezt nem gondoltad komolyan.
Vagy te képes vagy elfogadni,felnézni egy olyan emberre,aki a problémáit egy másik emberrel csak így tudja megoldani,mert az intelligenciája a béka segge alatt van?
Szerintem Béci egyre gusztustalanabbul viselkedik,és már lealacsonyodott odáig,hogy nyíltan megfenyegette Alit.
Én úgy gondolom,ha Béci rajongói emiatt nem fordulnak el tőle,elfogadhatónak tartják ezt a viselkedést,....na jó nem mondok semmit.
Figyu,azt a retekklubbot ahogy elnézem szereted nézni.Az a kerítés ...?Van akinak nagy szüksége van rá....
ahhoz nem kell műsorba szerepelni!:)sajnos
nem, nem így :)))
gondolod hagyna ilyent a retekklub???
lehet, sőt élő adásban közvetítenék, nem?:)))))
aztamindenségitnekije........
nem alacsony, valaki lebontotta a kerítést!
o sem kulomb Becinel, mar milyen lehet egy ilyen ember, aki mas karan szorakozik.uristen
Szi Cilu!
Hajrá Lacipacipapi!
Akkor behódol Bécinek,mert akár elvághatja a torkát is? Így gondoltad?
nyilván a börtönök tele vannak diplomás nem idén barnult egyénekkel :DDDD
Meggyőződésem,hogy ezzel az életfelfogással neked is a villában lenne a helyed.
ha több esze lenne, akkor nem járatná le magát ezzel az agresszív , fenyegető viselkedéssel.Ő ott egy senki , hogy fenyegetőzőn.
nem kéne személyeskedni :))))
én részemről nem kötök bele az etnikumba. Ha más ezt megteszi, viselje a következményeit. Bosszú álló népség, vigyázni kell velük!
Alekosz nem teszi, az ő baja....
valóban de azt nem észnek hívják hanem aljasságnak mert ahoz hogy valaki bűnöző drogos szar legyen ahhoz nem ész kell
a forumon konnyu tenni a nagy csavot hogy en nem en nem, pfff:DD
na pont ezt akartam írni én is de lehet őt nem bántanák mert hasonszőrű
több esze van mint alekosznak.
Rég voltam ilyen bizonytalan:)
biztos nem szólnék bele.....
Azért ez a rugdosás nem volt szép dolog.
És neked van önálló gondolatod?mert ezeket a bécike mondogatja :D
Tuti.
De ugye nem fog? :)))
nem fog, én nem szerepelnék ilyen hülye műsorban :))
Sztem is szundika röhögve,sikítozva szaladna vissza,izgalmas este elé nézünk.
csak nehogy veletlen vissza szaljon rad ez a veres dolog:D
Szép napot,békés hangulatot:)
További ajánlott fórumok: