Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2010 (beszélgetés)
Szandika olyan fiúra vágyik mint Béci:)
[link]
A beszédéből, a szemeiből a stílusából átszűrődik, hogy az, de ha neked szimpi, engem nem zavar:)
Remélem ezt a pár órát kibírja még a "cérnája"!:)))
Erről azért kérdezz meg mást is!
Nem tudom, te nő vagy?
Szerinted így kell udvarolni?
Intelligens? Tud viselkedni?
Ezt azért gondold át még egyszer.
hát kinek mi az értékrendje! de itt kiderült! én sose fogom pártolni az ilyen alakokat mint a bécikét !
Hajrá Laci!! Az egyetlen normális EMBER az egész villában!!!
Majd mindjárt te kapsz!:-)
Laci egy agresszív idióta:P
Vagy Erzsi, de HAJRÁ LACI!!!!!!
Már bocs, de azok között akik bent vannak, Alek a legnormálisabb, legintelligensebb, még ha tanulta is, legalább használni tudja és, ő legalább tud VISELKEDNI, amit egyik másik sem mondhat el magáról.
hűha az már valami hogy leszokott a cigiről:)) ezzel a stílussal akar megváltozni ?háháháhhá
Sziasztok:) Remélem lesz ma meglepetés a párbajon, de ha nem, legalább legyen szoros a párbaj eredménye:)
elképzelhető.
de nehogy már egy ilyen rozzant félkegyelmű görög kretén nyerjen, az üres frázisaival, meg a nagy nyugalmával.....
ez is szégyen lenne!!!
nagyobb mint a ráczgyerek :(((
különben béciből mást nem is lehet kinézni!annyira el van magától szállva hogy az nem is emberi:) nagyon irritáló személy pedig nem tud felmutatni semmit amire ennyire büszke lehetne!amik meg kiderültek róla az szégyen....!!
Provokál,azt szeretné,ha Ali ütne meg...
De dög ám az a fekete ribi:D
...amíg hagyták...????:))))))
Ez vicc akart lenni ugye?
Ó, hát szegényt nem hagyják, még ilyet, hogy tehetik ezt vele:)):P
Jó reggelt!:)
rajta!
mehetsz árulkodni!
Anikó egy dög!
Az esélye úgy elszállt ,mint a győzelmi zászló.
Neki befellegzett.
Akkor szerintem olvass vissza, hogy itt mások is milyen jelzőket használnak emberekre :( Durvábbakat, sajnos.
néz fel a fene rá!
én nem istenítem Bécit, mint ti a görögöt....
annyit írtam, leszokott a cigiről és ez példaértékű cselekedet.
amúgy egy rovott múltú romagyerek, aki megpróbál megváltozni.
hogy ez sikerül vagy nem, nem tudom, de jó úton haladt, amíg hagyták.
...és még valami.
Egész egyszerűen ki kellene zárni a játékból,mert megszegte a szabályokat.
Szerintem a lelki terror az,amit sorozatosan csinál Alival,és szerintem az épp olyan,mintha megütné,sőt ,még rosszabb.
Mi az hogy dög? Nagyon szégyelld magad!:-(A HOXA oldala nem erről szól,és,ha nem állítod le magad fogok neki szólni!
További ajánlott fórumok: