Való Világ 2010 (beszélgetés)
Hát eddig sok mindent megcsináltak, amit itt kitaláltunk :O)
Lehet, hogy ezt az ötletedet is lehet, hogy lekoppintják :O)
ment gigi után mint egy pincsikutya
hát nem tudom ez kinek jön be
ezekre gondolsz:
Ne vedel. Nem kéjenc, normálisan áll a nőkhöz a legtöbb esetben. Őszinte. Tiszta szívű.
nem vedel ez tény, legalábbis a műsorban nem láttam
nem kéjenc - ezt nem tudhatom
hogy hogy áll a nőkhöz - hát ezt sem :D
nem tudom őszinte-e stb
Sziasztok mindenki! :)))
Látom latolgatjátok az esélyeket.
Jerzy sokt változott mióta nincs Gigi, és előnyére. Én nem sajnálom tőle a fődíjat, de a tükrös akciója, azért zavar még kicsit. Kell egyfajta mentalitás ahhoz, hogy valaki ezt bevállalja.
Tőlem Alek is nyerhet, egyedi emberke, érdekes nézetekkel.
De azért nálam főleg HAJRÁ ÉVA!!!!!! :)
Jajj te :) Amiket az előbb leírtam :O)
Önkéntelenül tette és nem azért mert ez volt a feladata. Csak a műsorban mindenkinek meg van a különböző szerepe, amit képvisel :O)
Az számomre nem mérvadó.
Ha valaki úgy létezett, hogy léptem nyomon hisztizett és vitatkozott, azt nem érzem semmivel méltóbbnak. Sőt.
Van, akinek ez volt a dolga, van, akinek az értékek megmutatása. Nekem a második jobban megérdemelné a fődíjjat, az előző meg hírnevet, amit meg is kapott. :)
Normálisan áll a nőkhöz?
Azért a normálistól messze van párkapcsolati kérdésben.
De nem bántó,és kihasználós a nőkkel,ez igaz.
szerintem nem érdemli meg a fődíjat
több hónapon keresztül nem is létezett a műsor számára
Ez a hibája valóban. De attól még ő érdemelné szerintem.
Abban meg bízom, hogy nem szednék el tőle. Lehet, hogy pénz terén nem annyira naív. :) Kinézem belőle :)
Még a Jerzy a legtisztább. Ne vedel. Nem kéjenc, normálisan áll a nőkhöz a legtöbb esetben. Őszinte. Tiszta szívű.
Ezek nem rossz értékek :)
nekem ez a tegnapi kicsit sok volt már
igaz nem láttam a teljes műsort mert eladludtam közben
lilu rikácsolálára ébredtem :D
Hát a végét remélem legalább a legpozitívabb értékeket képviselő ember nyeri meg. :)
A benti élete alapján természetesen és nem az, hogy 8 évesen ráment a biciglijével egy békára :O))