Való Világ 2010 (beszélgetés)
A hangulatot nyugalom váltotta fel, mert több párbaj már nem lesz.
Félreértesz, én nem mondtam ilyet.
Nem azért csökkent, mert nincs marakodás, sírás-rívás, mert most béke van, hanem azért, mert kevesebben vannak és a vendégek-bár színt visznek a villába-nem ellenérdekeltek, hanem mind a háromnak drukkolnak.
Azt akarod mondani, hogy a nívó csökkent, mert nem marják egymást?
Mert épp ez tetszik most nekem, hogy béke van,bár Ágica most besértődött kicsit.
Ezek a lányok tovább emelték Jerzy már eddig is tapasztalt önbecsülését, sőt, megkockáztatom, hogy győzelmi esélyét is, mert nála jól láthatóan minden belülről jön, minden közvetlen, természetes, nem megjátszott, nem művi.
..mintha kicserélték volna!!
Neki van itt igazi sikere.
Mi lesz még a Bele valóban????Ejha!:-DDD
hát kár hogy bent volt gigi igy jezsi sokkal jobb fej:D
Még jó hogy Gigi már nincs bennt!!!!Hahaha!:-))))))))
Az Rtl Klub is tisztában van vele, mivel már több párbaj nem lesz, értelmét vesztené, ha továbbra is feszültségeket generálnának, hiszen ezután már csak egy nagyszabású szavazás-dömping van hátra-és véget ér az egész.
majd újra magához tér és felélénkül a menyasszonykeresőn!
:))
Nemcsak ez lehet az oka.
A nívó is csökkent, ne szépítsük, no és nem marják egymást, amit a csatorna eddig olyan remekül szított kívülről-az őszinteségi, meg egyéb kibeszélős játékokkal..
Amiras, ha visszajössz, kétóránként kapsz érmet !
..majd bolond lenne visszautasítani, amikor 16 nő lesi majd-még a gondolatait is..
:)
/Egyébként már régen beleegyezett, csak még nem publikálják../
végülis ági tudja már hogy mi van jezsi nadrágjába és szerintem ettől van zavarba:D
..meg majd ez a topic is elhalkul teljesen egy idő után:)
Fúj, én is, de Jerzy már sokkal kellmesebb lehetett Áginak:)
érdekes lesz a fórum vasárnap után, mert megszünnek az érdekellentétek:D
szerintem alek fél a nőktől és ezzel a magatartással leplezi, kiváncsi vagyok elválalja e a sót:D
most azt probálják ki hogy ki birja legtovább levegő nélkül:D
szegény Éva azt akarta mutatni, hogy Alekosznak büdös aszája
Alekosz beégett. Megint fogalma nem volt a szituációs játékról!
hajrá laci volt még tegnap, nem? :))
Hajrá Alek, Hajrá Jerzy. Hajrá Éva!!
További ajánlott fórumok: