Való Világ 2010 (beszélgetés)
nehéz szívvel..
:)))
:))
Árnyaltabban is fogalmazhattam volna elismerem, /Anikó valóban túl erősen vágott oda, amelynek nyomán nekirontottak/, de nem tartom magam elvakultnak.
Igen, tudom, az nem is ellenvetés, csak az elvakult szerintem erős szó erre, mert azért látja ő a hibáit is és nem is tagadja (mindig) :))
Igen, az elfogult nem olyan erős, nem negatív nekem. :)
Hali!
Szerintem az erős, hogy elvakult. Szereti/kedveli annyira, hogy bizonyos hibáit kedvezőbben látja, mint mi. Ez nekem olyan kedves dolog, mert soha nem más ellen irányul, hanem valakiért. :)
Piedra! Anikó is elmarasztalható a fenyegető hangneméért, ez nem vitás, de ez nem lehet ok, hogy valaki neki ugorjon, vagy ha sor kerül rá, helyeselnéd?!
Itt szó szót követett, az a magáról megfeledkezett lány pedig aránytalan eszközhöz folyamodott a vita eldöntéséhez, nem csodálom, hogy erélyesen kivezették.
Szóval nem ereszkedett lila köd a szememre, ahogy Dina gondolja, és elvakultnak sem érzem magam.
Pfff Anikó!!!
Szörnyen beképzelt volt a belevalóban is:azt gondolta,hogy 60-40%lesz az ő javára!!!
Továbbra is irritál a látványa:(pfff
:) Így már érthető:)
Na akkor hajrá Jerzy!:)
Hajrá Jerzy!!:)
Neked meg küldök egy fagyit,csak a nick-ed miatt!:))))
Ez a lány mindenkivel útszéli hangon beszélt eddig, nagyon irritáló egy nő...de eddig még senki nem helyezett neki olyat kilátásba-Anikón kívül,hogy szájba vágja. A nő azt nehezményezte,hogy szerinte Anikó nem örült őszintén Évának,ezért kiverte volna a pezsgőt Anikó kezéből...-erre szerintem kicsit túlzott reakció a szájba vágás. A bajai lány ezért nem marasztalható el??? Egy ember bárhogy provokálhat valakit-igenis ha valaki agresszívan reagál arra,az őt minősíti. Ez esetben Anikót.
És erre a stílusra reagált a lány is agresszívan,de ez az addigi megnyilvánulásaiból várható volt.
De már a villában is látszott,hogy Anikó nem bírja a kritikát... jobban tette volna,ha most is elsírja magát és megmondja a lánynak,hogy " Engem még az életben nem bántott meg így soha senki..." és nem fenyegetőzik. Jobban állt neki ez a túlérzékenység, túldramatizálás,mint a "szájba váglak" útszéli primitív stílus... pláne intelligens,érzékeny nőként...