Való Világ 2010 (beszélgetés)
Egy másik topicban pont azt ecsetelem, hogy mennyire kétszínű a legtöbb Alekosz hívő. Milyen ocsmány jelzőket aggattak addig Szandikára, amíg Évát szerette volna kihívni. És volt is benne valami, mert tényleg undorító ,,szegényke". /Megjegyzem Éva sem jobb/
Aztán mikor változott a dolog, és Bécit hívta ki azok akik addig egy kanál vízbe meg tudták volna folytani rögtön keblükre emelték és éltették.
Ez a hozzáállás jellemzi az összes olyan embert aki elvakultak rajon Alekoszért.
Ha vége lesz a vv-nek gondolom ez a topic még utána is fog futni..
tök jó lenne/bár szerintem kivitelezhetetlen/egy fórum tali..kiváncsi lennék itt sok sok emberkére..:))
Na igaz,itt a másik bűnös is:)
köszi:)
minden reggel arra kelek,hogy ma tényleg legkésőbb 11-kor ágyba kerülök..aztán..még ezt is megnézem,azt is megnézem..
vv összefoglalót meg nem..
ma végre szülifelizek..nem csábulok el..
Ja,mostanában 3 körül kerülök az ágyba 7-kor meg kelek,már nagyon gáz vagyok saját magamnak is:))
Remélem mihamarabb vége ennek a VV-nek és visszaállok én is a régi kerékvágásba.
De tudod ehhez társaság is kell az meg akad minden este:)
Te mikor alszol?
Jó sokáig nyomtátok ma is..
Sziasztok!
Én sem láttam a héten, nem is érdemes, itt érdekesebb beszélgetni, mint azt nézni :))
Ehhez képest mennyien vissza akarták szavazni:)))
Persze tudom, hogy sokan Béci ellen nyomták, de hát ez az. Bármi áron? :))))
Mindenesetre szomrorú,ha ez igaz..de neki és a hasonló lányoknak is elég szomorú az élete..pedig nem hiszem,hogy a szülők ezt sa sorsot szánták neki..
fiatal,és öntörvényű..talán majd csak felkarolja az élet,és jobb irányba tereli..
más:érdekes,hogy a villába már majdnem mindenki átesett erőszakon..
plusz még ez a hánytatott sorsú gyerekkor..
azt sem hiszem,hogy aki bent van mindenkinek nélkülöznie kellett..??
a végén kiderül,hogy mindenki hajléktalan volt..