Való Világ 2010 (beszélgetés)
Vagy választassz egy másik kedvencet átmenetileg. Mondjuk Anikót. Bár lehet jobb lenne egy hosszabb életű :)
Nekem hiányoznál, úgyhogy ez ne így legyen, mert a végén még így éred el , hogy visszaszavazzk Évát :))
Én csak csendben olvaslak titeket,minden h.sz-t,hát,mit ne mondjak!!
Inkább semmit!
Le is vagyok konyulva rendesen.:(
Mindegy, ha kiesik, legalább nem kínzom magam tovább a műsorral. Majd ti elmesélitek.:)))
Ezt én jeleztem korábban, hogy nekem érdekkapcsolatnak tűnik ez és nem barátságnak.
:)
Jó nem mondom, hogy megmondtam :)))
Szia monty,
hát a barátnédnak nem áll jól a szénája:)
Ez már túlzás azért,hogy milyen ádázul gyűlölitek szegény Alekoszt!Bármit csinál,bármit mond,a szemetekben 0!Azért jót nevetek,mert mégis ő a befutó!
Máris!
Sziasztok(talán harmadjára),
remélem most már tudok jönni.
ÁÁÁ, hiába uszítanál, nem ugrok úgy se.
Csak nagyot csalódtam. Nekem most ez úgy néz ki, hogy Alek Béla megbeszélték, hogy a fináléig már nem párbajoznak, és így nincs szüksége Évára, már pattintja is le. Azt hiszem kiakadtam::(
Csúnya Görög!:((
Én mondtam rájuk már negatívat és el is fogadtam. :O))
Úgyhogy sakkmatt :)
Egyébként én Aleket igazul támadom. Igaztalanul szerintem nem.
De egyre kevesebb benne, ami szimpis. Már a poénjai is unalmasak. Amit az elején még bírtam.
Nekem ez tényleg hamar elmúlt, amikor láttam, hogy milyen összevissza a nőkkel kapcsolatban, aztán meg amikor elkezdett cinikus lenni másokkal és okoskodni. Persze ebben a kategóriában ment be. Tehát ez még hiteles. :)
Hát érik a meggy. Sokat sértegeti.
:)
Na jó, nem uszítalak :)))