Való Világ 2010 (beszélgetés)
Na látod ez közös pont. És én azt éreztem már benne. Ezt ő cinizmussal nyomja ki magából.
Főleg, ha egy nőnek nem jön be. Na onnantól Istne mentse a nyelvétől :)
Törtető- de, hogy hangja is lenne hozzá, hát kétlem.
A Barátok közt-re is marha büszke, pedig, ha jól emlékszem az volt az összes szövege, hogy- "Jöjjön be", de ez neki már főszerep szinte.
Tudom, csak én mondom, hogy azért nem utálom, mert nekem ez a legfontosabb. Hogy az ember ne legyen rosszindulatú.
Ja, én vagy röhögnék rajta vagy kinyírnám. Odabent Béciékkel lennék jóban, ebben biztos vagyok.
:O)))
Látod, már így, hogy múltkor gyakoroltunk, kezded megszokni, hogy dícséred :)))
meghallgattam,
semmi különös
ami most lesz Csillag születikbe?
És minek énekel, vagy mit csinál?
milyen kategóriában???
csak nem énekelni fog?
Sziasztok!
Én nem voltam még itt,csak most merült fel bennem pár kérdés.
Az oké,hogy van ez a kezdeményezés,hogy:"minden gyerek lakjon jól"
Még sms-t is küldtem.Hiszem,hogy tényleg eljut a pénz oda ahová szánjuk.
De hogyan? Ki felügyeli ennek a kimenetelét?
És azt is értem,hogy nem "halat adunk,hanem megtanítjuk őket horgászni"
De az oké,hogy kapnak vetőmagot,meg jószágokat.
De! Miből lesz pénz állatorvosra,féregteleníteni,oltás,stb? Mert másképp hogyan nevezhetik ehetőnek a húsát,ihatónak a tejet? Ahhoz,hogy idd a lefejt tejet kell bizonyos higiéné,vagyis annak betartása.
A vetőmagot elvetni,permetezni,locsolni. Betakarítani..
Sorolhatnám. Nem akarok negatív lenni,de ezek annyira de annyira szegények,hogy nem tudom elképzelni,hogy 3 zacsi vetőmagból,és pár csirkéből hosszútávra megoldódik a helyzetük.
A másik ami nem tetszik,hogy én nem engedem a 8 évesemnek,hogy ezt a műsort nézze.
Most gondoljatok bele,ezek a villalakók elmentek Óvodába,és azok a picik képben voltak,tudták kik ők...
Szomorú.Nekik,és iskolásoknak szól a felhívás,hogy csináljanak műsort..
Tehát a VV szerkesztői ezt nagyon jól kitaláltál,vannak itt mögöttes dolgok is,mint az alultáplált gyerekek.
Ti mit gondoltok erről?
Azt nem láttam, de gondolom, viccnek szánta. Hiszen a látványát sem bírta elviselni.
Na, jövő héten megnézek 1-2 részt, hátha változik a véleményem a lakókról. Két hete nem láttam, csak a párbajt meg a kihívást. :))