Való Világ 2010 (beszélgetés)
akkor ne nézd,mikor őt mutatják..:)
'kereskedelmi televízió. Szórakoztatás a célja.'
szórakozz,vagy kapcsolj át!:D
Jólvanna. Akkor teszteljük. Amikor lesz kiválaztás, akkor neked ezek alapján kell majd belőnöd a párbaj eredményét és megnézzük, hogy mennyire hiteles. Oké?
Ez olyan, mint a tőzsde. Ott is sokan azt hiszik, hogy a hírek széleskörű ismerete alapján pontosan be lehet lőni, hogy mi lesz, csak itt rengeteget számítanak olyan dolgok, amit csak érzeni lehet, de látni nem :)
nem, ne sírj! :)
bár én csak felhúzom magam a butaságainak megnyilvánulásain, attól még lehet, hogy valaki derül rajta! Neked jobb! :))))
Hát kedves zebracsikó, én utálom Alekoszt, bocs, mindenkitől, aki szereti.
Nagyon butának tartom én is, de szerencsétlen érzelmi analfabétán és tudatlanon, már csak derülni tudok. Inkább sírjak?
-számítanak, csak bele kell kalkulálni más körülményeket is ( többek között azt, amit mindig mondasz,h sok ember nem olyan habitusú, hogy véleményt nyilvánítson )
- ezt nem értem, h mire mondod, szerintem evidens volt, h szandi hazamegy.
sőt, amikor béci-oli párbaj volt, amikor először mutatták a fantomképeket és óriási volt a különbség, akkor már ott is lehetett, tudni,hogy na, ez biztos nem oli. oli legjobb esetben is csak harmatgyenge különbséggel tudott vonla nyerni, ha az rtl is nyom rá párezer voksot.
- akkor mondd, h nem számítanak, ha te is rendszersen látogatsz vagy 5-6 fórumot meg közösségi oldalt :)
én sem voltam még..
(csak iwiw)elég is..:)
Nem az. Én sem akartam, de folyamatosan kaptam a meghívókat és a végén meguntam. De semmi lényegét nem látom. Nem szeretetm. Inkább IWIW, hamár valami.
De a facebook mindig lesz gondolom. Mindegy. Én nem szeretem.
milyen érdekes! Mennyire mások vagyunk:
valakit Alekosz "mi az az uhu?" kérdése jó kedvre derít...
nekem viszont csak azt példázza, mekkora tudatalan ökör.
akkor se .:)
erzsit mindenki kiejtené.
Szandinál ezért gondolták, hogy Szandi fog visszajönni. És még én is bekajoltam. De nem így lett.
Nem számítanak. De mndegy, majd meglátjuk.
:)
igen, ezt gyakran szoktad mondani.
és igen, egyet értek, sok ember nincs fenn ilyen helyeken, ezt is belekalkulálom a véleményembe.
de ha az ember 6-8 netes helyen körbenéz rendszeresen, abból igenis sok mindent ki lehet következtetni.
Szép napot mindenkinek :-)
Alekosz: mi az az uhu? Jókedvre derített tegnap este.
?
szandinál nem bukott .
most írtam le rbarsonak.
az, h valaki a legerősebbek egyike és hogy sokat esett a népszerűsége, az nem mond ellent egymásnak
(van miből visszaesnie, hisz baromi erős volt).
másrészt szerintem a netes világ ismeretében eddig mniden párbajon lehetett tudni, hogy mi lesz a végeredmény. én egyedül oli-bécinél mondtam, h olit visszanyomja az RTL (tehát nem magától nyerhetne! , hanem az RTL által), de nem ez történt. akkoriban pedig béci sokkalta népszerűbb votl mint ő, úgyhogy bejött ez is ..
:)
Doki!Micsoda esélylatolgatások..
Vezeted a naplódban?:)
szerintem:
Éva-Jerzy: Éva megy vissza
Alekosz-Anikó: Alekosz megy vissza
Gigi- Éva: Éva megy vissza
Béci-Laci: Laci megy vissza
Éva-Laci: Laci megy vissza
Laci-Alekosz: Laci nyer
Majd meglátod, hogy hgyan dőlnek az ilyen statisztikák alapján gondolt eredmények.
Szandinál is bukott. :)
így bukta el gombi is..
jól legombolt mindenki..aztán jól elgombolta..:)
nem fogadok..még mindig..
amúgy sem tudnád nekem megszerezni a bőségtálamat..akkor,meg minek..?:))
pedig ha többi ylet nézeget az ember,és több fórumot, szerintem egész sok dolgot lehet belőle kikövetkeztetni.
hogy hol voltak ?
szerintem evidens volt,h szundika kiesik, őbelé is sok ember belefáradt. és ettől függetlenül, h ennyien "utálják", béci a legerősebb karakterek egyike. viszont ez azt is mutatja, hogy megcsappant a népszerűsége, a végjátékban egyre kisebb esélye lenne nyerni .
korábban a rajongói oldalán 17ezren voltak, azt letörölték, és azóta elég lassan kúszik fel a rajongói száma az oldalon, most sem éri el a korábbi 17ezret..
ehhez képest a többi lakónak sokkal kisebb tábora volt, és azok is gyorsabban nőnek.
béci mostanában sokkal gyengébb, mint az oli párbaj előtt volt.
Persze, hogy kiforratlan! - mindent magának kellett kialakítani, a szülői házból nem hozott semmit.
Még nagyon fiatal, jó lenne, ha valaki felkarolná, segítene ennek az empatikus fiúnak!