Való Világ 2010 (beszélgetés)
nem, nincs elég auti jegye
egyértelműen elmés, jól kompenzált
nemsokára megláthatjuk....
mi a foglalkozásod ? (ha lehet tudni :))
mármint milyen területen dolgozol ?
amúgy eddig azt tippeltem volna, hogy informatika.
és a biológiai vonatkozású elmélet már nem került rá a vágólapra?
:DDD
oké
a genetikai kutatásokat meg a blikk újságrói végezték
Jáj. Ebbe a témába tényleg ne vitatozzunk :))))
A szociopata, pszichopata, antiszociális (ami mind a három ugyanaz) kifejezetten kemény érzelem hiányos gyermekkora vezethető vissza.
Zebri. Ez így van.
lehet,de főként genetika
és a genetikai hajlamra épül rá az összes többi hatás
Szerintem érezni benne a női energiákat.Pasinál nyálasnak hat.
Anya magának szülte,és nem is engedi el,ahogy természetes lenne.
Jóvanna :)))
Én hiszek neked. És örülük, hogy te nézegeted, mert így legalább ezt is ide hozod, mint infó. Én meg csak az őskori feelingeléssel találgatok :)
az elmezavar nem nevelési hiányosság.
ne menjünk ebbe bele.
egyébknét hidd el, tudom, miért mondod ezeket sokszor. pl. a napokban vitatkoztam a tesómmal, h szerintünk laci mennyire erős.
azzal (is) példálóztam neki, hogy kristóf (akinek a facebook oldalán pillanatnyilag párszáz rajongó :)) majdnem kiverte olit (akinek a faceboook oldalán perpillanat majdnem százezer ratjongó van - bár a béci párbaj előtt vagy 6ezer volt - :)),, ami elég durva :)
tehát ezeket a rajongós meg fórumos viszonyításokat valóban nem árt több szűrőn keresztül nézni.
de összességében - ha valaki ezeket a körülményeket is látja - szerintem igenis sok mindent le lehet szűrni a netről .
Egyszerű fazon,azt meg kell hagyni.
Nekem gyerekes.Nem igazán érzem hogy harmóniába lenne saját magával.
Belőlem nem jó érzelmeket vált ki.
Bocs,hogy ezt írom,de hányni tudnék tőle.:)
szerintem nem nevelési hiány Alekosz érzelemmentessége és a gyengédség, empátia és hasonló érzések teljes hiánya.
szerintem Alekosz pszichopata, szociopata, elmés.
Azért abban zebinek igaza van, hogy Alek sivár érzelmű fickó, ő úgy fogalmazott korábban, hogy érzelmi fogyatékos, ami igen találó kifejezés. Nap mint nap szembesülünk vele, hogy ez nem igaztalan vád, hanem szomorú valóság.
Nem véletlen, hogy Aleknak komoly párkapcsolata eddig egy sem volt, és még a munkatársai is elhúzódnak tőle.
Ez nem holmi híresztelés, ez szomorú tény.
Egyébként hidd el, szívesen taglalnánk Alek erényeit, állítanánk példaképül pozitív tulajdonságait, ám ilyenek a három hónap alapján, ahogy megismertük, nincsenek, egyedül a nyugalma, higgadtsága írható a javára, valamint hozzáteszem Amiras megállapítását, mely szerint az elemző készsége is jó.
Szóval mindent egybevéve, nem tudom, derüljünk-e, vagy sírjunk-e a VV4 egyik potenciális esélyesének tulajdonságain, de az összkép nagy derűlátásra nem ad okot.
Ezek a tények.
:)
szórakozom rajta, nem kapcsolok át
viszont tisztában vagyok azzal, hogy mik a műsor és a csatorna céljai és ezeket nem kérem ki magamnak :))