Való Világ 2010 (beszélgetés)
1. kérdés:
Ha ismernél egy nőt, aki épp terhes, már van 8 gyermeke, akik közül 3 süket, 2 vak, egy szellemileg visszamaradott, neki magának pedig szifilisze van, ajánlanád-e neki az abortuszt?
Ebből az eglészből megint az rtl klub csinál ekkora felhajtást. Őszintén szólva engem igazán nem érdekelnek a szaftos részletek. Ez az ő magánügyük, az vesse rájuk az első követ aki több hónapon keresztül kibirná odabent mindenféle szexuális tevékenység nélkül.
Nekem nincs, viszont testvéremnek van három is. Ő is gyakorta számol be hasonló dolgokról.
a lelkiismerete szólalt meg?
szerintem csak szimplán rájött, hogy eltakarítgatott 4 hónapot, és ez nem volt jó taktika.
ha üvöltözik, veszekszik, mutogatja magát, ócsárolja a többieket az a jó, mert az a műsor.
Elbacta, mert ilyen is tudott volna lenni, azt most a tehetetlenség miatt kiborult.
Hát igen. Nem kerültem még hasonló szituációba, de lehet, hogy én sem bírtam volna megállni, ha hónapok óta be lettem volna zárva pár emberrel, akik közül az egyikkel még kölcsönösen vonzódunk is egymáshoz. Ráadásul tényleg próbálják nem kihívóan csinálni...
A gyerek nevelés szépségei :-))))
Mi a gond azzal, ha valaki a villában szexelt? Szerintem a szexre minden embernek szüksége van. Ha volt kivel és volt mivel, miért ne csinálta volna?
A többiek máshogy oldották meg, csak azt a kamera nem mutogatta.
Lehet, hogy kapott egy nagyon negatív sms-t és ettől borult ki annyira. Majd este meglátjuk.:)
csak azt írtam,hogy giginek végre megszólalt a lelkiismerete,azért borult ki,és béci is haragszik rá a szexelés miatt,ezen mit nem értessz,és nem írogatok,meg mi az hogy megint,mi a bajod velem?
Gondoltam, hogy nem ilyen egyszerű magas IQ-júnak lenni.;)
Igen, a mini terroristák, pontosabban a kisebbik. Annyira jó fej, 5-6 között felébreszti az egész családot, majd 7-8 körül visszaalszik, mint aki jól végezte a dolgát.;) Persze ekkor már a nagyobbikat nem lehet visszaaltatni, úgyhogy lehet vele túrázni.;)
Annak a feladatnak semmi köze a 120-as IQ-hoz,jól becsaptak minket:)
Csak nem értem miket írogatsz. Mire jött rá Gigi, vagy mi miatt nem vígasztalta Béci?
Ha igaz, amit a cikkben írtak és tényleg apuka kísérte el a válogatásokra, akkor csak bujdokoljanak is el!
Engem a mobil telefonom nem hagyott aludni. Ébresztőt fújt.:-)))
Gondolom Téged pedig a gyerkőcök ébresztettek:-)
Milyen összeesküvés elméleteket szövögetsz már megint?
Téged sem hagyott valaki aludni?:)
Affene, már majdnem elhittem, hogy átlagon felüli az intelligenciám. Vagy itt mindenkinek az?:)
Tudom, hogy mit írtam. Azt, hogy nekem eszembe sem jutott, hogy Gigi és Jerzy pénzért szexelnek. Valószínűleg azért, mert magamból indulok ki. Ezen mit lehet félreérteni? Arra céloztam, hogy lehet, hogy naív vagyok, de én nem így látom.
Végig asszisztálták az erotikus munkáit a szülők,így gondolom most valóban nem szaladgálnak sehová hanem elbujdokolnak inkább.
[link]
már ne is haragudj,de ha vissza olvasol,akkor ezt nem lehet félre érteni
Szia! Le lettél...? Ha rám gondolsz, akkor sajnos félreértettél.:( Én nem vagyok az a lek...zós típus.:)
sziasztok,rájöttetek,hogy tegnap miről beszéltem gigivel kapcsolatban ugye?attól függetlenül,hogy tegnap még le is lettem ......,mára ő is rájött,hogy amit csinál tök gáz és megalázó,ezért borult ki mert utálja magát azért amit csinált,és béci is csalódott benne,hogy mire képes kamerák előtt,ezért is nem vígasztalja a kis hugit,remélem ő is haza akar menni és béci elintézi neki a jeleket
Minek hőzöngjenek!?
Jogi lépéseket meg nem tehetnek ügyvéd nélkül - az pénzbe kerül, - majd a felnőtt gyerekeik megteszik, ha szükségét érzik...
Megoldottam én is a matek példát tanító néni,egyszerű volt nagyon:)
További ajánlott fórumok: