Való Világ 2010 (beszélgetés)
Lacinak egy olyan nő kellene mint én:)))
Remélem sikerül majd neki találni egy hozzávaló lányt.
Gépnél leszek este ide nőtt már a sejhajom:)
Nekem is lesz egy órányi elfoglaltságom.
De este jössz remélem! :))))))
Szerencse!!!!
Egyébként Lacihoz sokkal komolyabb csajszi illik.
És gyanítom olyan lesz, akit anyukája is elfogad, mert nagyon erősnek tűnik az anya-fia kapcsolat.
Monda is, hogy neki inkább a mentális része hiányzik. Szeretetre vágyik.
Azért én Anikót nem nagyon javasolnám neki. Szép lány, de kis kavarina.
Szerintem meg nem számít a korkülönbség, ha egyébként meg minden klappol.
Anikónak nem kell egy ilyen belsővel megáldott ember, mert ő inkább a "rosszabb" pasikra bukik (vagyis inkább mászik).:)
Ja, az nagyon aranyos volt.:)
Meg nekem még az is tetszett, amikor a többi fiú adta a tippet, hogy mit csináljon Anikóval és csak annyit reagált, hogy még a kezét sem fogta meg.:)
Ez is azt mutatja, hogy nála van némi sorrendiség (randik, kézenfogva andalgás, csókok, és majd csak ezek után a szex), ami nekem nagyon szimpatikus!
Helyes! Tegnap Laci belopta magát még jobban a szívembe.
Egész más, ha végre róla szól valami. Jót tett neki.
Igen, én nagyon remélem!:)
Azért sem gondolom, hogy finalista lesz, mert a szavazatok többségét a női nézők küldik és ő inkább a férfiak körében örvend nagy népszerűségnek.;)
Szép napot!
Látom Évi maradt a fő téma.:)))))))
Megnéztem, köszönöm. Én eddig nem láttam, de nem sok újat mutatott ez a videó. Most már csak azt nem értem, ha valaki ilyen, nem igazán közösségi ember, minek jelentkezik két valóság show-ba is? Gondolom a viselkedése miatt már a Bár után kapott rendesen hideget, meleget, mégis belevágott újra. Számomra ez érthetetlen.
Egyébként én nem utálom annyira elvakultan az Évát, mint sokan mások, csak egyszerűen távol áll tőlem az egész lénye, a bent nyújtott teljesítménye. Én elfogadom, hogy léteznek ilyen emberek, csak elég sok mindent nem tudok megérteni velük és a viselkedésükkel kacsolatban.:( Igazából igenis sajnálatraméltó az Éva, mert saját maga teszi tönkre az életét.:(
Mint már korábban leírtam azért, mert az ilyenfajta viselkedés hozzátarrtozik az rtl klub arculatához.
Ha ez nem így lenne nem sztárolnák a hibbant, igénytelen lantművészt Benkő Dánielt, nem kerülne a képerőnye minden héten legalább egyszer Kiszel Tünde, nem ért volna meg ennyi évadot a szinte analfabéta Gáspár Győző műsora, valamint Király L Norbi sem került volna egy énekes tehetség kutató legjobb három versenyzője közé úgy, hogy egy tiszta hangot nem tudott magából a verseny alatt kiénekelni.