Vallomások (beszélgetés)
"Pasim ha beszél kettő szót egy nővel már jelöli is Facebookon. Nem normális!"
Hát nem:)
"Tegnap elköltözött a párom a pasi kollégájához..." stb. - szóval otthagyta szegény nőt a 140 ezres albérlettel, meg azzal, hogy nehéz vele...
Hát aki menni akar, az talál indokot, csak menjen! Ha nem bírod fizetni az albérletet, költözz vissza a szüleidhez, - ha meg már eltávoztak az örök vadászmezőkre szegények, akkor is van esetleg családod, akik szívesen látnak!
"Folyton eszek és nem hízok. Nevetek a markomba, mikor mások siránkoznak, hogy alig esznek, mégse fogynak"
Én nagyon örülök annak, hogy könnyen hízom.Elég jó motiváció, hogy nagyon meggondoljam, mit eresztek le a torkomon.
"Folyton eszek és nem hízok. Nevetek a markomba, mikor mások siránkoznak, hogy alig esznek, mégse fogynak."
Ritka nagy gyökér lehetsz...😬
,,Folyton eszek és nem hízok.Nevetek a markomba,mikor mások síránkoznak,hogy alig esznek, mégsem fogynak.,
Én mit nem adtam volna ,ha hízhatok!Pedig én is sokat ettem még éjjel is.
Most kőkemény 56 kg vagyok és 167 cm.
Szeretnék legalább 60-62 kg lenni.
Folyton eszek és nem hízok. Nevetek a markomba, mikor mások siránkoznak, hogy alig esznek, mégse fogynak.
A kárörvendés olyan jellemvonás amire büszke lehetsz! Gratulálok csodás ember vagy.
A helyedben elgondolkodnák , miért nem hízol,holott folyamatosan zabálsz. Mert ez sem normális.Lehet pajzsmirigy túlműködés,felszívódási zavarok,károsodott bélflóra,mellékvese zavar,stressz mentesítés,gyomorproblémák,gyulladás,rák, és ezer oka.
Mielőtt rámsütnéd,hogy irigy vagyok elárulom,kicsit sem.52kg vagyok 😄
További jó kárörvendést!
"Folyton eszek és nem hízok. Nevetek a markomba, mikor mások siránkoznak, hogy alig esznek, mégse fogynak."
Más bajában mi okoz örömet? Tényleg érdekelne.
Nálunk gyakran van csirkepaprikás, de még soha nem volt csibepörkölt. A csirkepaprikást mindig sok tejföllel tálalom.
Nagy kő esett le a szívemről
A kocka fordulhat!
Mondom ezt úgy, hogy zabálhatok amennyit nem szégyenlek egy grammot sem hízok.
De nem nevetek senkin, mert semmi sem állandó!
"Ételrendelés :külön kértem, hogy NE keverjék össze a gyrost a sült krumplival. Sokadik alkalom, mire kiszállítják, elázik. "Kicserélték" ugyan, de cserébe tele volt csípős paprikával a gyroshús. Szerencse, hogy nem a gyerekek ették...panaszt teszem."
Én is így hoztam haza tegnap a gyrost, meg eddig még mindig, és semmi baja nem lett a krumplinak.
Ételrendelés :külön kértem, hogy NE keverjék össze a gyrost a sült krumplival. Sokadik alkalom, mire kiszállítják, elázik. "Kicserélték" ugyan, de cserébe tele volt csípős paprikával a gyroshús. Szerencse, hogy nem a gyerekek ették...panaszt teszem.
Ez mámeg nagyon nyomhatta a lelked, hogy titkon be kellett itt vallani
Havonta 7 ezer a körmös, 10 ezer a műszempillás, 15 a fodrász... pénzbe kerül szépnek lenni.
én nem térdepeltettelek kukoricára.Ha megteheted és boldoggá tesz,jobban érzed magad a bőrödben ,akkor miért ne,igazad van.