Vallomások (beszélgetés)
A fiam szeret ruhástól fürdeni, pedig már 20 éves....
és ezt ki hiszi el???
"Tavaly voltunk egy esküvőn, ami tortacsatába torkollott. Sajnos a menyasszony sem úszta meg."
Egy ilyenen én is részt vennék. Szívesen eltalálnám a menyasszonyt. 😈😈😈
A fiam szeret ruhástól fürdeni, pedig már 20 éves....
Szerintem mindkettőtöknél nagy a baj.A fiadnál azért mert ruhástól fürdik,nálad meg azért hogy ezt itt kérdezed.
" A fiam szeret ruhástól fürdeni, pedig már 20 éves. Ez normális? "
És a sapka hol maradt?!
Nah, sapka nélkül nem normális! :)
Minden szép és jó. A felszínen. A többi most nem hagyom, hogy zavarjon, mert épp nincsenek tünetek.
Helyes
Sokan le tudják a karácsonyt egy gyors ebéddel, gyors ajándékosztással, aztán nézik a tévét. Nálunk éjfélkor jön a Jézuska, úgyhogy bőven van időm boldognak lenni:)
Sosem jött éjfélkor. Akkor már többnyire alszom.
"Rájöttem: jobb kapni, mint adni."
Magyarul: jobban érzed magad, ha önző vagy, mintha önzetlen. Kívánom, hogy csak egyszer átéld: milyen jó érzés átadni a gondosan összeállított ajándékot (ami lehet személyre szóló apróság is), és látni, hogy a megajándékozott mennyire örül!
"Rájöttem: jobb kapni, mint adni."
Mert még az életben nem adtál szívből önzetlenül.
Egyenlőre ott tartasz, hogy bele betegednél, ha neked nem lenne a fa alatt semmi.
Szükségem van a Hoxa-tagok szeretetére.
Szeretünk, itt vagyunk veled, nem csak ma, mindig megtalálsz.
Szükségem van a Hoxa-tagok szeretetére.
Azt kívánom, hogy legyen indig aki szeressen! Boldog karácsonyt!
Sokan le tudják a karácsonyt egy gyors ebéddel, gyors ajándékosztással, aztán nézik a tévét. Nálunk éjfélkor jön a Jézuska, úgyhogy bőven van időm boldognak lenni:)
Akkor éjfélig bőven tudsz tévét nézni
"Nagyon nagy szexhiányom van. Nem is feltétlen kapcsolat kellene, hanem már alkalmival is beérném, mert berozsdásodom. Én azt kérem a Jézuskától, hogy jövőre valaki jó alaposan megszexeljen engem."
Valaki???
Akkor lengess egy színes zászlót a fejed felett és talán előbb-utóbb majd akad valaki, aki alaposan megszexel. 😀
Most legszívesebben vadul csókolóznék, szeretkeznék valakivel. Simogatnám, kényezetném. Vajon milyen lehet karácsonyfa alatt csinálni?? 🤔🤔🤔
Fantasztikus lehet sündisznóként kimászni alóla
Nagyon nagy szexhiányom van. Nem is feltétlen kapcsolat kellene, hanem már alkalmival is beérném, mert berozsdásodom. Én azt kérem a Jézuskától, hogy jövőre valaki jó alaposan megszexeljen engem!!
és ezt annyira nehéz összehozni? nem látok benne nagy kihívást....
mindegy,kívánom,hogy minél hamarabb teljesüljön a vágyad.👍
"Holnap egész nap dolgozom. Mindenkinek boldog és békés ünnepeket!"
Én is! 🤣
Boldog karácsonyt! 🎄
Nagyon nagy szexhiányom van...
🙄 Írd ki névvel, biztos lesznek jelentkezők.
"Szerintem, akár minden nap karácsony lehetne és itt most nem az ünnepi felhajtásra gondolok, hanem hogy minden nap lehetne szeretet és béke. Azzal, hogy 1 napot kinevezünk a szeretet ünnepének, pont, hogy a szeretetet degradáljuk le ezzel."
Erre szokás azt mondani, hogy ki mint él úgy ítél. Van, ahol minden napot békében, szeretetben élnek és a Karácsony nem teher senkinek, hanem egy újabb lehetőség az együttlétre.
Történészek szerint a magyarság ősi hite, vallása szerint ezen a napon (dec.24-25.) volt valami ünnep, összekötve a befagyott Dunán a "kerecsen" (sólyom) röptetéssel...
A kereszténység felvétele után ezen a napon Jézus születésére emlékezünk, és a "kerecsen"-ből lett "karácsony".
A 45-ös felszabadulás után igyekeztek minden vallási ünnepet háttérbe szorítani, és a karácsonyt a szeretet ünnepeként megjelölni...
Lehet válogatni, ki mit ünnepel, mit hisz, mivel tud leginkább azonosulni.
"Szerintem, akár minden nap karácsony lehetne.... Azzal, hogy 1 napot kinevezünk a szeretet ünnepének, pont, hogy a szeretetet degradáljuk le ezzel."
Anyák napja is egy van, nőnap is egy van.
Gondolom csak ezen az egy napon fontosak az anyák és a nők.
Ez is elég degradáló, nem?
"Nem tudom ki hogy van ezzel, de remélem minél előbb vége lesz ennek az ünnep forgatagnak, meg rokonlátogatásnak. Rosszul vagyok tőle. Állandó üvöltözés, szentségelés megy itthon, de a karácsonyfa azért kell. Mekkora képmutatás ez, Jó Ég!!"
Igazad van. Az emberek ilyen pitiánerek és képmutatóak.
Utálom az egészet én is.
"A férjem nem beszél az anyósommal. Én szívesen felhívnám, csak, hogy szép ünnepet kívánjak, de tudom, hogy felesleges. Fene az ilyen ótvar családi viszonyokba!!"
Azért te felhivhatod.