Vallomások (beszélgetés)
"Ma éjjel csak cseresznyét ettem. Hátha fogyok egy kicsit..."
Én is... 33 üveggel befőztem, 1 óra után végeztem :D
"Várom az őszt, a telet! Imádom..."
Hát, meglett a vágyad. 17 fok van, szemerkél az eső pontosan, mint októberben... 😕
Lehetetlen időpontot kérni rendelésekre,egész nap foglalt a telefon. Személyesen még nem lehet. Az egészségem fontosabb bárminél. Sosem lesz vége ennek.
Ez így van, és a népharag azokra zúdul, akik a sztk-ban ülnek az ellenőrző pontokon. Jól ki van ez találva
"Lehetetlen időpontot kérni rendelésekre,egész nap foglalt a telefon"
Ismerős! A nagyfiam múltkor napokon keresztül próbálkozott időpontot kérni laborba, de mindig foglalt volt. Aztán egy nap leült és minden egyes foglalt után rögtön újra próbálta. Ha jól emlékszem, tizen-hetedszerre sikerült elérni őket. Szóval igen, katasztrófa, ami itt megy :(
"Várom az őszt, a telet! Imádom. Legalább nem lesz annyi ember rosszul."
Ősz van.
"Várom már a nyarat, imádom a "pudva meleg"-et!"
Ha a pudva meleget nem is, de ki tudnánk egyezni, ha egész évben nyár lenne! :)
Inkább tedd meg és bánd meg, minthogy megbánd, hogy nem tetted meg!
Ugyanott vagy.
"Életemben először ettem lazacot, nagyon finom!"
Én, amikor véletlenül ettem, kiköptem. Nem szeretem a halat.
Van igazad benne, mert amit a kondi kinyom, attól is csak melegebb lesz, DE
nagyon sokan élnek olyan házakban, önhibájukon kívül, ahol a jelen klímaviszonyok miatt a légkondicionálás nélkül meg lehet halni. Nyilván könnyebb volt elviselni a meleget, mikor az emberek rendesen megépített, vastagfalú házakban éltek, panoráma ablakok nélkül, a ház körül árnyékot adó fákkal -ilyen helyen a klíma sokszor felesleges is. Ha lenne pénzem építkezni most, akkor valami ilyet építenék és körbevenném növénnyel, csakhogy panelban lakom, a sokadikon, ahol semmi nem állja a meleg útját, így sajna kell a légkondi, ha nem akarom, hogy izzadtan döglődjek egy sarokban egész nyáron, vagy hogy anyámat elvigye a mentő.
“ A káposztafasírthoz úgy akartam megfőzni a káposztát, hogy az egész fejet beleraktam egy fazékba. Ezen órákig röhögtem. Nem is így kell. Höhö.”
Nyamnyam, milyen káposztafasírt recepted van? 😋
Ne hülyéskedj! 😂😂
Nagy az isten állatkertje!
Azért használd az autód, és a klímát is!
Persze, minden az én hibám. Mától kocsiba se ülök! Tévét is kikapcsolom, úgyis csak fűt! :D
Tényleg, van egy ismerősöm, aki azért nem néz tévét nappal, mert fűti a lakást. 🤣
Gondolom te is használsz rengeteg olyat a hétköznapokban amik szennyezik a környezetet, levegőt.
Zöld vagy? Amúgy? :)
És ez Epresturmix hibája mert klímát szereltet be?
Kocsival közlekedsz ? Vagy tömegközlekedsz?
Veszel olajat, joghurtot, sót (ja, persze patika só..), mosogatószert stb ami műanyagban van?
Ugyanúgy rongálod a földet, levegőt, mint bárki más.