Vallomások (beszélgetés)
Vettem 1 liter bort, a kedvem is jobb lett, a kaja - amit kissé piásan főztem...
Én is szeretek borral főzni.
"Vettem 1 liter bort, a kedvem is jobb lett"
Egészségedre. Leéltem több mint 50 évet teljesen absztinensen, de tényleg teljesen, azután egy kilencvenkét éves hölgy, drága tanárnő felvilágosított, hogy ez igen nagy butaság volt:). A bort sajnos tényleg nem bírom, akármilyen jó minőségű lehet, nem szeretem, úgyhogy borkultúra téren barbár vagyok. De van olyan ital, amiből keveset szívesen iszogatok. Csak keveset szabad és ritkán mert ugye a gyógyszerek...viszont tényleg jobb kedvet csinál.
"Vettem 1 liter bort, a kedvem is jobb lett, a kaja - amit kissé piásan főztem , kifejezetten isteni lett, imád a családom."
Ez valami jó kis kannás bor lehetett, literes kiszerelésben. Egészségedre.
Lyallly.
Én kérek elnézést.
Amúgy tök érdekes, de az a hozzászólásom, amiben leírtam, hogy mindig kukoricára nyomok, törölve lett.
Kit zavart és miért, vagy milyen fórumszabályzatba ütközött?
"Egyre jobban kedvelem, aki eddig csak kukoricát adott, de most már a nem bajra kattint. Jó fej, laza szerintem"
Udvaroljál már neki névvel egy kicsit! Ennyi savazás után hátha meghatódik 😝
Utálom a buta embereket.
Ha rosszindulatúak, akkor én is.
"Utálom a buta embereket."
Én így általánosságban nem. Én azokat utálom, akik annak ellenére, hogy viszonylag buták, nagyon okosnak képzelik magukat és emellett meg nárcisztikusak, így még csak nem is látják át a szitut. Hiába próbálsz rávilágítani arra, ha tévednek, mert akkor te vagy a gonosz. Ha valami nem sikerül nekik, akkor nem magukba néznek, hanem minden más hibás és mindenki más tehet róla. Ezektől falnak tudok menni.
Lenulláztam a pénzt amit odautaltam (4200 Ft), a héten megnézem még, hogy nyertem e, és ennyi volt!
Nem fogok azon agyalni állandón,hogy jó számokat játszottam meg? Biztos, hogy nem kellene még megpróbálnom néhány variációt?
A legfrusztrálóbb az, hogy tudományos számításokat végzek, de nem hoz olyan eredményt, amit elvártam:DDDDD
Ne haragudj, de most nagyon nagyot csalódtam benned. Neked nem baj, hogy valakivel csak rossz dolgok történnek? Meg az, hogy szomorú? Szégyelld magad, hogy szerinted nem baj, hogy így működik az egészségügy.
Ennyi cinizmust nem feltételeztem rólad.
Én már épp abba hagyom a lottózás.
2 hete lottózok és még semmi, így felesleges pénz kidobás szerintem;)
Nem veszünk részt.
Andi nyomogat, minket pedig nem zavar, mert egyébként azt sem tudtuk volna, hogy ki és mit nyomott, ha nem forszíroztátok volna.
Mindenki magánügye, hogy miről mit gondol, senki életét nem befolyásolja, így számunkra nem releváns.
Néhány ember életét viszont, kőkeményen befolyásolja, hiszen nem tud leakadni a témáról napok óta...🤔
Ajánlom figyelmedbe a szekció leírását.
Mióta létezik vannak olyan olyanok, akik vagy egyik, vagy másik gombot nyomkodják. Megtehetik. Ezt vagy elfogadja valaki vagy rágódhat rajta.
"Online időpontkérés az állami szférában. 2-3 hete még arra se képesek hogy válaszoljanak."
Magánban sem. Legtöbb ilyen "szövegdoboz" totál dísznek van, elküldesz egy üzenetet a semmibe. Amióta internet létezik, többségük így működik :/