Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

37827. Guruljka (válaszként erre: 37822. - Channa*)
2021. máj. 1. 18:51
Én is örülök, hogy jó idő van, de idebent ülök.
37826. Guruljka
2021. máj. 1. 18:50

"Egymás után hallgattam meg a Kárpátiát és a Rammstein-t. Bevallom a Rammstein-t jobban bejön."

Ha értenéd a Rammstein szövegeit, amelyeknek az értelmezéséről még a németek is vitafórumokat nyitnak, akkor lehet, más lenne a helyzet. Vagy éppen még jobban kedvelnéd, ez már egyéni ízlés dolga.

37825. Epresturmix (válaszként erre: 37824. - Michelle.r)
2021. máj. 1. 17:28

😀😀😀😀

Egy call girl titkos naplója nagyon jó sorozat! Imádom a mai napig! Billie Piper játszik benne. Igaz, ő sokszor találkozik a kuncsaftjaival.

37824. michelle.r (válaszként erre: 37820. - Epresturmix)
2021. máj. 1. 17:06
Tőlem sem kapott kukoricát. Nemrég láttam egy filmet, beugrott a jelenet, a nő farmerben, tornacipőben, kötött pulcsiban nyögdécselt a telefonban, és közben kötött 😀😀😀
37823. Miss Angel (válaszként erre: 37821. - Channa*)
2021. máj. 1. 16:49
ez így van,mindenre nem lehet megsértődni,ha ezt tennénk,nem maradna senkink,arról nem beszélve,a másik felet is meg kell érteni,nem csak magunkkal foglalkozni.Az meg úgyis kibukik,ha csak érdekbarátság,előbb vagy utóbb...
37822. Channa*
2021. máj. 1. 16:20

"Nem értem ilyen jó időben,hogy lehet egész nap bent ülni,örülök,hogy végre ki lehet menni."

Ezt kintről írod vagy bent ülsz a szobába és osztod az észt?

37821. Channa* (válaszként erre: 37816. - Miss Angel)
2021. máj. 1. 16:18

Szép is lenne ennyi miatt megszakítani a barátságot.

Az egyik barátnőmmel 45 éve vagyunk barátnők.

Kb. 3 hete beszéltünk telefonon, majd gyorsan le kellett tennem, így elköszöntem és mondtam, hogy majd beszélünk.

A barátnőm várt és várt, majd 2 nap múlva felhívott, hogy várja, hogy visszahívjam:DDDDD

Persze, azóta találkoztunk is már kétszer, és együtt vihogunk, hogy várta a visszahívásomat, amikor én nem is arra gondoltam, hogy ma még visszahívom:DDDD

2021. máj. 1. 16:11

Bérkiegészítésnek indult az online erotikus munkám, mára sokkal többet hoz, mint a rendes állásom.

Tőlem kaptàl egy nem bajt! Nyugi, a többi kukoricára térdepeltető csak a szipiszupi férjét félti tőled! 😀

37819. Egnisz
2021. máj. 1. 15:51

"Rendszeres, gondmentes szexuális életem van, gyereket is szültem, de a tampont nem bírom felhelyezni. Elakad és nem megy fel."

Ez nem vallomás. Amúgy meg kit érdekel?

37818. 80ASIQ (válaszként erre: 37817. - 80ASIQ)
2021. máj. 1. 15:39
hallgatsz
37817. 80ASIQ
2021. máj. 1. 15:38

"Egymás után hallgattam meg a Kárpátiát és a Rammstein-t. Bevallom a Rammstein-t jobban bejön. (Most hazaàruló lettem, jaj🤔) "

Csalódást fogok okozni, de az én szememben nem vagy hazaáruló. Pláne, ha halgatsz Romantikus Erőszakot vagy Kormoránt is. :D

Vagy netán Dropkick Murphyst. Hazai együttes a Paddy and the Rats. :D :D

37816. Miss Angel
2021. máj. 1. 13:01

Most volt az utolsó alkalom, hogy meghívtam egy csajos programra a barátnőmet. Nem az zavar, hogy az utóbbi 3-4 alkalommal mind kitalált valamit, hogy miért nem ér rá, hanem az, hogy 1 nap elteltével válaszol. Nekem nem igazán kell ilyen barátnő.

megértem,hogy roszul esik neked,hogy nem válaszolt,ez nem volt szép tőle.

viszont nem sűrűn adok ilyen tanacsot,mivel barátnőkkel megszivtam már 1 párszor,mégis azt a tanacsot adnám neked,ne dobd el még ezt a bnőt.Kösbejöhetett neki ez-az akár egymás után is,tudom,nehéz elninni,hogy négy alkalommal egymás után,de előfordulhat ilyen.Meg kellene beszélni és adni neki még 1 utolsó lehetőséget.Aztán már úgyis érezni fogod,mennyire őszin,te le akar-e rázni vagy nem,meg lehet érezni,mennyit jelentünk egy másik embernek,ha semmit,akkor ki kell lépni a kapcsolatból,végtelenségig tűrni nem lehet,de te érzed,mennyire álltok közel egymáshoz,vagy a bnőd milyen személyiség és eddig mennyire volt veled őszinte ,mert ez is számit....

37815. Miss Angel (válaszként erre: 37813. - Nikice)
2021. máj. 1. 12:32
az utolsó mondatoddal értek egyet,aki rendes ápolt csinos annak biztos tele a pénztárcája és nincsenek filléres gondjai.ezt látom és ezt tapasztalom,miota élek
2021. máj. 1. 09:44

Reggel bekapcsoltam a Jóbarátokat, de gyorsan el is zártam, mert Phoebe annyira visszataszító, hogy miatta nézhetetlen a sorozat.

Gyerekként, kamaszként néztem. Azóta fejlődött a humorom. Számomra gagyi és nézhetetlen lett a többihez képest.

37813. Nikice
2021. máj. 1. 09:28

"Van két özvegy anyuka, mindkettő adományt kér. Az egyik nem tud dolgozni mert beteg gyereke van(ő nem annyira dekoratív), a másik anyuka egészséges és elég jól él, és nagyon csinos.A legtöbb ember a csinos anyukának utal..ennyire fontos a külcsín."

Ez bizony sajna így van... Kutatásokat is végeztek, hogy bizony szimpatia alapján döntünk sokszor teljesen racionálisnak hitt területen is. Előbb kap állást, előbb hisznek az ártatlanságban, előbb megsajnálják... Mondjuk a fordítottja is előfordul, ha valaki átlagon felül csinos, nem hiszik el, hogy tényleg bajban van, tényleg áldozat, tényleg nélkülözik.

37812. Érdekes73 (válaszként erre: 37810. - Timycat)
2021. ápr. 30. 20:37
Egyik reggel tél aztán másnap délután nyár így mindenféle öltözet van már az embereken :)
37811. 5da46c99ae
2021. ápr. 30. 20:21

"Mennék már strandra!:)"

Én is, alig várom! 👙🌊

37810. timycat
2021. ápr. 30. 19:56

"Szabadnapom alkalmából, újfelavattam az új kék-fehér csíkos midi ruhámat, a hosszú szárú, fekete bőrcsizmámmal. Imádtam, ahogy láttam a kisvárosomban az emberek tekintetét, mert nem volt hova tegyék ezt a stílust a sok szabadidőruhás stílushoz képest."

Azt nem csodálom, hogy megnéztek, nálunk 25 fok volt

37809. katt2 (válaszként erre: 37807. - Alessandro)
2021. ápr. 30. 19:28
Ezen okból én legalább 3 hete nem borotválkoztam...
37808. Guruljka
2021. ápr. 30. 16:30

"Szabadnapom alkalmából, felavattam az új kék-fehér csíkos midi ruhámat, a hosszú szárú, fekete bőrcsizmámmal."

Ugye nem azt a ruhát, amit többen találtak hasonlónak egy fürdőköpenyhez vagy ápolói egyenruhához?

37807. Alessandro
2021. ápr. 30. 16:20

"Valamire mégis jó a maszk. Eltakarja, ha zavarba jövök..."

...és ha egy kissé borostás vagyok, azt is. 😀

37806. 9b10f3d7ff
2021. ápr. 30. 16:02

Szabadnapom alkalmából, felavattam az új kék-fehér csíkos midi ruhámat, a hosszú szárú, fekete bőrcsizmámmal. Imádtam, ahogy láttam a kisvárosomban az emberek tekintetét, mert nem volt hova tegyék ezt a stílust a sok szabadidőruhás stílushoz képest.

😂 Nem gondolkodtál el még rajta, hogy lehet te néztél ki furcsán? 🤪

Pont a vidéki emberek adnak jobban a megjelenésre, azt tapasztaltam, pont ők nem mennek melegítőben még vásárolni sem, a kivétel meg erősíti a szabályt.

Vonulj végig párszor a főutcán, szokják a stílusod. Érezd jól magad! 👩 👗

37805. 9b10f3d7ff
2021. ápr. 30. 15:33

Valamire mégis jó a maszk. Eltakarja, ha zavarba jövök. De sajnos, a mosolyokat is eltakarja.

A szem is mosolyog, ha őszintén mosolyog valaki.

37804. 9b10f3d7ff
2021. ápr. 30. 15:22

A legnagyobb titkom, hogy anyám börtönben volt évekig. Gyerekkorom óta attól rettegek, hogy megtudja valaki

Ne rettegj. Aki közel áll hozzád nyugodtan mond el, hiszen ez nem a te bűnöd, lehet még az édesanyádé sem. Láttam én már karón varjút. Tudod minden csoda 3 napig tart.

Engedd el ezt az érzést, mert kimondottan káros.

2021. ápr. 30. 13:31

Három gyerek után se lett esküvő . Pedig posztolta volna a testvérem

Ó de kár...😔

37802. Channa*
2021. ápr. 30. 12:00

"Szabadnapom alkalmából, felavattam az új kék-fehér csíkos midi ruhámat, a hosszú szárú, fekete bőrcsizmámmal. Imádtam, ahogy láttam a kisvárosomban az emberek tekintetét, mert nem volt hova tegyék ezt a stílust a sok szabadidőruhás stílushoz képest."

Ez nagyon izgi!

Húúú, de stílusos vagy!

Én sosem vennék fel kék-fehér csíkos ruhához fekete csizmát, mert inkább tartom közönségesnek, mint stílusosnak;)

37801. Alessandro
2021. ápr. 30. 10:12

"A legnagyobb titkom, hogy anyám börtönben volt évekig. Gyerekkorom óta attól rettegek, hogy megtudja valaki."

Hát most megtudtuk és nem is kevesen. 😀

37800. tumbo2 (válaszként erre: 37791. - 9b10f3d7ff)
2021. ápr. 30. 08:32
a nagyanyám még öreg korában is olyan könyveket kért.
37799. tumbo2 (válaszként erre: 37790. - 9b10f3d7ff)
2021. ápr. 30. 08:31
az unokahúgom férje is az,de nem merném lecigányozni,rendes,dolgos ember,a fia már nem annyira.a lánnyal együtt szidjuk őket,hogy milyenek,pl már a gyerek az óvodában kitépi a társa füléből a fülbevalót.elköltöznének,de hát ott házat eladni,szinte lehetetlen.itt is dolgozott egy fiatal fiú ács segédként,kért egy kávét,mondom csak nescafé van.másnap hozott pát tasak kávét.én meg kétféle sütit sütöttem épp,azzal kínáltam.még a gyümölcsfát is segített volna elültetni mondom,azzal elbírunk.
37798. Nikice (válaszként erre: 37797. - Nikice)
2021. ápr. 30. 07:50

* magad..

Bocsi ez elütésért!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook